Vodiči

Najbolje najbolje Android aplikacije za Samsung Smart TV

U ovom članku podijelit ću s vama popis najboljih Android aplikacija za Samsung Smart TV. Smart Tv zaokupio je TV tržište svojim nevjerojatnim značajkama. Samsung Smart Tv voli toliko svojih korisnika, Senzor pokreta i gesta doista su nevjerojatna značajka Samsung Smart Tv-a. Stoga se aplikacije stvaraju u trgovini Google Play kako bi iskoristile ovu značajku najbolje što mogu.

Također pogledajte: Kako promijeniti račun na Android TV-u

Najbolje najbolje Android aplikacije Samsung Smart TV

Samsung TV Media Player

Samsung TV Media Player dobro je zaokružena aplikacija koja oslobađa moćne funkcije Samsung Smart TV-a. Značajke ove aplikacije uključuju

ZNAČAJKE

• Video pretraživanje

• Dodaj u favorite

• Pregled i upravljanje poviješću

• Gledajte na TV-u

• Stvaranje glazbenih popisa za reprodukciju i upravljanje njima

• Dijeljenje

• Neprekidna reprodukcija videozapisa i glazbe

• Prenesite videozapise i fotografije

• Pristup DLNA poslužiteljima kućnih medija (ova značajka kupuje se u aplikaciji.)

PRETRAŽIVATI:

• Pretražite i pronađite svoju glazbu, fotografije i videozapise iz više izvora sadržaja, uključujući vaš Android uređaj, kućnu mrežu ili Internet.

• Podijelite putem e-pošte, Twittera i Facebooka

Sadržaj uključuje:

• Video podcasti

• YouTube videozapisi

• Vaša glazba, fotografije i videozapisi s vašeg Android uređaja

• SHOUTcast internetski radio

• Facebook videozapisi i fotografije vas i vaših prijatelja

• Flickr fotografije

• Picasa (web album) fotografije

• Lokalni medijski poslužitelji, bilo koji DLNA ili UPnP AV medijski poslužitelj u vašoj kućnoj mreži

Aplikacija Samsung TV Remote Control

Obožavam ovu aplikaciju jer mi ponekad kad ne mogu pronaći daljinski upravljač olakšava promjenu kanala i upravljanje navigacijom putem pametnog telefona. Također je prepuna ugrađenog IR blastera (Samsung Galaxy, HTC ONE itd.)

Bilo koji Samsung Galaxy Phone može raditi i tablete s ugrađenim IR pošiljateljem

Značajke:

Radi s nekim telefonima s ugrađenim IR pošiljateljem kompatibilnim s Androidom i Androidom 4.4 KitKat poput HTC ONE.

★ IR blaster telefona morate usmjeriti izravno u televizor. Uobičajeni radni domet je 1-3 (max ~ 5 metara).

★ NIJE potreban dodatni hardver

★ Nema oglasa na cijelom zaslonu / iskačućih prozora.

Samsung SmartCam

Značajke

- Pogledajte videozapis uživo

- Podržani format: H.264

- Usluga obavijesti o alarmu za događaj

- Jednostavan video nadzor u 3G mobilnom i Wi-Fi okruženju

- Dvosmjerna audio komunikacija

Application Ovaj program koristi FFmpeg i SDL pod LGPL v2.1

◎ Uređaj može ograničiti broj korisnika ovisno o statusu mrežnog prometa.

Play Reprodukcija zvuka možda neće biti glatka u načinu HQ. U tom slučaju preporučujemo vam rad u normalnom načinu rada.

Peel Universal Remote

Modeli pametnih telefona Samsung, LG, HTC, Xiaomi i drugih proizvođača imaju ugrađeni infracrveni IR blaster i pomoću njega možete upravljati svojim televizorom, ali ne samo to. Također možete upravljati svojim kućnim audio sustavom, DVD uređajem, grijačem, klima uređajem itd. Jednostavan je za upotrebu i jednostavan za postavljanje. Zamijenite daljinske upravljače ovim nevjerojatnim rješenjem i upravljajte svojim Samsung televizorom i svim ostalim uređajima. Peel će pratiti stvari koje volite gledati, a na temelju toga preporučit će filmove i TV emisije koje ćete voljeti.

YouTube

Ne možemo zaboraviti YouTube. Većina nas svakodnevno gleda barem nekoliko isječaka na YouTubeu, a sada možete uživati ​​u omiljenim videozapisima na pametnom televizoru.

Netflix

Kao i YouTube, i Netflix ne treba posebno predstavljati. Gledajte omiljene TV emisije i filmove na pametnom televizoru. Ako još niste isprobali Netflix, ne zaboravite da postoji jednomjesečno besplatno probno razdoblje. Nakon toga odaberite plan koji vam najviše odgovara (7,99 - 11,99 USD). Plan možete promijeniti bilo kada želite, a možete otkazati i članstvo u Netflixu kad god želite.

Za više informacija posjetite web stranicu Netflix.

Hulu

Hulu je usluga video streaminga koja nudi širok raspon TV emisija, filmova i videozapisa. Postoje dva plana za odabir. Prva je s ograničenim reklamama, a dolazi po cijeni od 7,99 USD mjesečno. Drugi je bez reklama i košta 11,99 USD. Postoji jednomjesečno besplatno probno razdoblje.

Za više informacija posjetite web mjesto Hulu.

Skype

Koristeći Skype možete upućivati ​​audio i video pozive, a velika je vjerojatnost da ovaj softver godinama koristite na računalu, prijenosnom računalu ili Android pametnom telefonu ili tabletu. Sada ga možete koristiti na pametnom televizoru. U slučaju da nemate Skype račun, posjetite službeno web mjesto Skypea i stvorite ga.

TED

Pomoću ove sjajne aplikacije dobit ćete pristup razgovorima nekih od najutjecajnijih i najfascinantnijih ljudi, od čelnika do tehnoloških genija. Svakako isprobajte ovu aplikaciju i naučite svaki dan nešto novo i uzbudljivo!

Pandora

S Pandorom uživate u najboljoj besplatnoj radijskoj usluzi. Jednom kada pokrenete aplikaciju, počnite s imenom vaše omiljene pjesme, izvođača ili glazbenog žanra, a aplikacija će učiniti sve ostalo. Otvorite besplatni račun i slušajte svoje omiljene pjesme.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found