Vodiči

5 načina za rješavanje problema s problemom kamere Moto X

U ovom članku postoji 5 načina kako riješiti problem koji ne radi Moto X kamera. Moto X telefon je izvanredan uređaj koji ima niz izvrsnih značajki. Otkad je pušten na tržište, korisnici ga kupuju i ostavljaju za sobom najbolje ocjene ili svoja iskustva. Međutim, postojao je mali problem s kojim su se mnogi korisnici suočili s uređajem unatoč njegovim izvanrednim mogućnostima. Pitanje s kamerom postoji već duže vrijeme i krajnje je vrijeme da se otkrije rješenje ili rješenje za to. Evo 5 načina da riješite ovaj trajni problem:

Problem s kamerom Moto X-a može se pojaviti iz puno razloga. To uključuje nestabilnosti kamere, zasićenost predmemorije i nekoliko loših aplikacija.

5 načina za rješavanje problema s problemom kamere Moto X

5 načina za rješavanje problema s problemom kamere Moto X

Pogledajte također-5 načina za rješavanje problema sa sporim punjenjem i baterijom Moto x 2014 

Brisanje predmemorije aplikacija

Brisanje predmemorije uglavnom teži rješavanju problema. Prijeđite na Sve aplikacije u mapi Postavke, a odatle na Kamera. Odatle očistite predmemoriju i podatke s obje kartice na dnu stranice. Tu će biti i opcija pod nazivom "Force Stop". Pritisnite to. Kamera bi sada trebala raditi. Pokušajte ponovno pokrenuti uređaj, a zatim pokušajte ponovo.

Ažurirajte softver

Novim ažuriranjem korisnici Motorole mogu značajno poboljšati kvalitetu svoje kamere. Ažuriranje OTA ne samo da rješava prethodne probleme povezane s kamerom, već i uvelike poboljšava korisničko iskustvo prilagođavanjem efekata i postavki na uravnotežen način. Da biste ažurirali softver, idite na Postavke> O telefonu> Ažuriranja sustava.

Dizanje u sigurnom načinu

Izoliranje uređaja od bilo koje aplikacije treće strane, ponovno pokretanje u sigurnom načinu omogućuje korisniku da utvrdi koja je pojedinačna aplikacija uzrok bilo kojeg određenog problema. Nakon ponovnog pokretanja pokrenite svaku aplikaciju da biste shvatili u čemu je problem. To će vam uvelike pomoći u rješavanju problema s kamerom, jer će suziti vašu potragu za jedinim uzrokom problema, a time i omogućiti da ga riješite.

 • Isključite uređaj
 • Kad je telefon isključen, pritisnite i držite tipku za napajanje nekoliko sekundi
 • Kad se prikaže logotip, pritisnite i držite tipku za stišavanje dok ne vidite "Sigurni način" koji će se nalaziti na dnu zaslona
 • Ako kamera radi normalno, problem uzrokuje jedna od aplikacija treće strane
 • Pokrenite se u uobičajeni način i onemogućite svaku aplikaciju jednu po jednu, ili ako imate previše aplikacija na uređaju i ne želite ih ručno deinstalirati, možete izvršiti vraćanje na tvorničke postavke (objašnjeno u nastavku).

Očisti particiju međusprmenika

Čišćenje particije predmemorije može pomoći na mnogo načina. Vratit će zadane postavke i postavke kamere.

  • Isključite telefon
  • Pritisnite i držite tipke za uključivanje i isključivanje zvuka tri sekunde
  • Upotrijebite tipku za smanjivanje glasnoće za navigaciju i odaberite je tipkom za pojačavanje
  • Pojavit će se logotip Motorola
  • Pritisnite i držite tipku za pojačavanje glasnoće 20 sekundi dok još uvijek držite ovu tipku, dodirnite i otpustite gumb za uključivanje
  • Pojavit će se dodatni izbornik
  • Pomaknite se do Wipe Cache Partition pomoću tipke za smanjivanje glasnoće i odaberite je tipkom za uključivanje

Izvršite tvorničko resetiranje

Resetiranje uređaja ponekad može funkcionirati jer uklanja sve moguće prilagodbe koje su mogle ometati ili ometati funkcije bilo koje aplikacije. Vraćanje uređaja u isto stanje u kojem je bio kad ste ga kupili ili kad je napustio tvornicu (otuda i određeni izraz). U većini slučajeva određene prilagodbe ili izmjene od strane korisnika rezultiraju neispravnim radom aplikacija, u ovom slučaju fotoaparata. Idite na Postavke> Sigurnosna kopija i resetiranje> Vraćanje na tvorničke postavke.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found