Vodiči

Kako resetirati smrznuti Samsung Galaxy S7

Veličina Samsung Galaxy S7 nije skrivena. Vrhunski aluminijski dizajn i potpuno staklo znače da se baterija pametnog telefona ne može ukloniti, što je pokrenulo mnoštvo upita kako ponovno pokrenuti Samsung Galaxy S7 ako se smrzne. Zbog programske pogreške zaslon će postati crn i neće reagirati. Za neke uređaje zvuk će biti normalan, ali zaslon se neće uključiti.

Mnogo je korisnika koji su naišli na ovaj problem zbog čega smo naveli neka od rješenja koja pokazuju kako resetirati smrznuti Samsung Galaxy S7.

Pročitajte također: Kako očistiti predmemoriju aplikacija i podatke na Galaxy S7

Prije nego što prijeđete na rješenja:

  • Provjerite ima li vaš Samsung Galaxy S7 najmanje 5% baterije. Ako je razina baterije manja od 5%, vaš se pametni telefon neće uključiti nakon ponovnog pokretanja.

Koraci za resetiranje smrznutog Samsung Galaxy S7

Rješenje 1

Privremeno rješenje moglo bi biti držanje tipke za smanjivanje glasnoće i tipke za uključivanje nekoliko sekundi. Ovo će ponovno pokrenuti vaš Samsung Galaxy S7 i zaslon će ponovno početi raditi.

Izvor - visihow.com

Rješenje 2

Ponekad bi gore navedeno rješenje moglo vratiti problem smrznutog zaslona, ​​u kojem slučaju možete držati tipke Početna, Napajanje i Pojačavanje zvuka nekoliko sekundi, vidjet ćete Samsungov logotip prikazan na zaslonu nakon čega će se pojaviti izbornik za oporavak otkrio. Pomoću gumba za pojačavanje glasnoće označite Reboot System (Sustav za ponovno pokretanje) i na kraju gumb Power (Uključivanje) za odabir te opcije.

Gore navedena rješenja prilično su jednostavna i lako će resetirati smrznuti uređaj. Ako ustanovite da se telefon ne ponovno pokreće, spojite ga na izvor napajanja i pustite da se baterija puni oko 30 minuta, a zatim izvedite gornja rješenja.

Također možete pročitati: Kako pokrenuti Samsung Galaxy S7 Edge u siguran način

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found