Vodiči

Kako promijeniti pokretač na Samsung Galaxy S8

Ako ste upravo kupili Samsung Galaxy S8, trebat će vam dani da istražite sve njegove značajke. Galaxy S8 i Galax S8 Plus nisu samo lijepi, već su i najmoćniji telefoni koje možete kupiti ovih dana. Pokretač najnovijih flagshipa je sjajan, ali ako vam se iz nekog razloga ne sviđa, možete ga promijeniti. To je sjajna stvar u vezi s Androidom. Sve je prilagodljivo, tako da sve stvari na uređaju možete postaviti onako kako želite, uključujući i pokretač. Upravo o tome ćemo ovdje razgovarati. Dijelit ćemo kratki vodič koji će vam pokazati kako promijeniti pokretač na Samsung Galaxy S8.

Također pogledajte: Kako deinstalirati aplikacije na Samsung Galaxy S8

Promijenite pokretač na Samsung Galaxy S8

Kao što sam spomenuo, Galaxy S8 ima sjajan pokretač. Ali, ne uključuje neke Android značajke. Čak i ako vam se sada sviđa iskustvo s pokretačem, u jednom ćete trenutku poželjeti začiniti stvari i promijeniti izgled kućnog pokretača. Srećom, Android telefoni omogućuju vam da sve postavite prema svojim željama.

Ako želite promijeniti pokretač na Samsung Galaxy S8, prvo se uputite na Google Play. U okvir za pretraživanje unesite pokretač. Dobit ćete tone opcija trećih strana, uključujući neke od najboljih poput Nova Launcher i Evie Launcher. Preuzmite i instalirajte željenu aplikaciju. Kada završite, bit će upitani želite li pokrenuti pokretač koji ste preuzeli kao zadani. Sve je to prilično jednostavno.

Fliptroniks

Što ako se kasnije predomislite i želite preći s jednog pokretača koji ste preuzeli na drugi? Da biste promijenili pokretač na Samsung Galaxy S8, slijedite ove korake:

  • Otvorite aplikaciju Postavke
  • Zatim dodirnite Aplikacije
  • Dodirnite tri točke u gornjem desnom kutu da biste vidjeli više opcija
  • Sada dodirnite Zadane aplikacije
  • Odaberite i dodirnite Početni zaslon
  • Odaberite pokretač koji želite koristiti kao zadani i dodirnite ga.

9to5google.com

Također možete pročitati: Kako postaviti sigurnu mapu na Samsung Galaxy S8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found