Vodiči

Kako riješiti problem sporog punjenja na Galaxy Note 4

Možda mislite da je problem s niskim udjelom c na vašem pametnom telefonu vrlo složen problem za rješavanje i možda ćete trebati promijeniti bateriju. Zapravo, problem usporenog punjenja na Galaxy Note 4 vrlo je čest problem i s njim se suočavaju mnogi drugi korisnici Androida. Prije nego što prijeđemo na donja rješenja, provjerite upotrebljavate li izvorni punjač i provjerite njegove kabele. Također očistite priključak za punjenje uređaja jer može biti pun nečistoće i prašine.

Problem s sporim punjenjem na Galaxy Note 4

Vidi al: Kako postaviti Bluetooth na Galaxy note 4

Slijedite donji postupak za rješavanje problema s sporim punjenjem na Galaxy Note 4

Metoda 1

Onemogućite neželjene aplikacije. Neke aplikacije ostaju instalirane u Galaxy Note 4 koje za vas ne koriste. Deinstalirajte ove aplikacije i smanjite opterećenje procesora jer previše aplikacija može procesor učiniti vrlo sporim, što rezultira problemom sporog punjenja. Da biste to učinili, idite na Postavke> Upravitelj aplikacija, dodirnite aplikaciju koju želite izbrisati, a zatim dodirnite Deinstaliraj.

Metoda 2

Kalibrirajte bateriju telefona kako biste popravili izvorni kapacitet baterije i vrijeme punjenja. To se može učiniti pomoću aplikacije za kalibraciju baterije na vašem telefonu. Koraci za to:

Izvor- www.makingdifferent.com

 • Neka se telefon potpuno isprazni dok se sam ne isključi
 • Uključite telefon i on će ponovo biti isključen
 • Sada priključite svoj Galaxy Note 4 u punjač, ​​ali ga nemojte uključivati
 • Dopustite da se telefon puni dok se na zaslonu ne prikaže 100 posto napunjenosti
 • Izvadite punjač
 • Uključi telefon. Pokazatelj baterije ne bi trebao pokazivati ​​100 posto. Stoga ponovno uključite punjač i pustite da se puni dok se ne pokaže 100 posto
 • Uklonite punjač i ponovo pokrenite telefon. Mobitel ćete morati ponovo napuniti ako se ne pokaže 100 posto. Ponavljajte ovaj korak dok ne vidite 100-postotno punjenje kad pokrenete telefon, a da niste priključeni u struju
 • Sada preuzmite i instalirajte aplikaciju za kalibraciju baterije ako je do sada niste instalirali. Prije pokretanja aplikacije provjerite je li baterija napunjena 100 posto, a zatim ponovno pokrenite
 • Odmah pokrenite aplikaciju za kalibraciju baterije i ponovno kalibrirajte bateriju
 • Nakon što kalibrirate bateriju, pustite da se telefon isprazni i sam isključi
 • Još jednom napunite bateriju do kraja dok je telefon isključen. Postotak baterije sustava Android poništit će se.

Metoda 3

Ali ako ste i dalje na istom mjestu i patite od problema s niskim punjenjem na Galaxy Note 4, tada je najbolje formatiranje ili resetiranje na tvorničke postavke. Vraćanjem na tvorničke postavke brišu se sve aplikacije i podaci na telefonu, pa napravite sigurnosnu kopiju datoteka.

Da biste formatirali Galaxy Note 4, idite na Postavke> Računi> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje> Poništavanje tvorničkih podataka> Poništavanje uređaja.

Izvor- www.androidpit.com

Također pogledajte: Kako riješiti problem s sporim punjenjem

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found