Vodiči

5 načina za popravak Facebook aplikacije nastavlja padati na iPadu

Možemo se kladiti da je Facebook aplikacija omiljena aplikacija za mnoge korisnike iPada. Obično radi više nego sjajno, no neki su korisnici prijavili problem kad se aplikacija neprestano ruši. Ako se to događa i vama, pogledajte ovih 5 načina kako popraviti da Facebook aplikacija stalno pada na iPadu. Sigurni smo da ćete riješiti problem jer će jedan od ovih prijedloga uspjeti. Započnimo.

Također pogledajte: 5 načina popravljanja ipad-a koji se ne puni

5 načina kako popraviti Facebook aplikaciju stalno se ruši na iPadu

5 načina kako popraviti Facebook aplikaciju stalno se ruši na iPadu

Rješenje br. 1: Zatvorite aplikaciju Facebook, a zatim je ponovno otvorite

Da biste to učinili, pritisnite tipku Početna dva puta i to brzo. Vidjet ćete pregled aplikacija koje koristite u posljednje vrijeme. Pronađite aplikaciju Facebook i prijeđite prstom prema gore da biste je zatvorili. Idite na početni zaslon, pronađite ikonu Facebook, dodirnite je i pokrenite aplikaciju. Nadam se da će ovo uspjeti.

Rješenje br.2: Ažurirajte aplikaciju

Ako aplikacija nije ažurirana, to može biti razlog zašto se i dalje ruši. Idite u App Store i provjerite je li ažuriranje dostupno.

Rješenje br. 3: Izbrišite Facebook aplikaciju i ponovo je instalirajte

Da biste to učinili, pronađite aplikaciju na početnom zaslonu, dodirnite i držite dok se ne pojavi X. Kliknite ga i aplikacija će biti izbrisana. Idite u App Store, pronađite Facebook aplikaciju, preuzmite je i instalirajte na svoj iPad.

Rješenje br. 4: Ponovo pokrenite iPad

Svih 5 načina kako popraviti da se Facebook aplikacija stalno ruši na iPadu jednostavni su i ovaj nije iznimka. Jednostavno pritisnite i držite tipku za spavanje / buđenje i okrenite iPad. Kad je iPad isključen, pritisnite i držite gumb za spavanje / buđenje i ponovno ga uključite.

www.iskysoft.com

Rješenje br. 5: Ažurirajte iOS softver

Vrlo je važno nabaviti najnoviji iOS softver, jer će popraviti mnoge pogreške, a najjednostavniji način za to je bežično. Povežite svoj iPad s izvorom napajanja i Wi-Fi mrežom. Idite na Postavke, Općenito i odaberite Ažuriranje softvera.

www.geeky-gadgets.com

Ako se čini da ništa ne radi, može doći do problema s Facebook aplikacijom koji će se popraviti novim ažuriranjem. Možete prijaviti problem programerima. Otvorite App Store na iPadu, pronađite Facebook, dodirnite ga, a zatim dodirnite Review. Dodirnite Podrška i prijavite problem. Nadamo se da su gore navedena rješenja riješila problem i da aplikacija Facebook sada radi besprijekorno!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found