Vodiči

5 načina za popravak IPod Touch-a neće se uključiti

Sigurni smo da je vaš iPod touch jedan od vaših omiljenih uređaja. Može se koristiti kao video uređaj, glazbeni uređaj, digitalni fotoaparat, možete igrati igre i povezati se s Internetom. Što ne voljeti? To je fenomenalan uređaj, ali neki su ljudi iskusili problem kada se iPod touch jednostavno neće uključiti. Ovdje smo da vam pomognemo s 5 načina kako popraviti da se iPod touch ne uključuje. Uvijek se trudimo prikupiti učinkovita rješenja i nadamo se da ćete problem riješiti s lakoćom.

Također pogledajte: 5 načina kako popraviti IPhone 6 kameru da ne fokusira

5 načina kako popraviti iPod touch neće se uključiti

Rješenje br.1: Provjerite prekidač za zadržavanje

Prvo što biste trebali učiniti je provjeriti je li prekidač za zadržavanje uključen, a ako je to slučaj, primijetit ćete narančastu mrlju. Da biste isključili prekidač, potrebno je samo pomaknuti i kad narančasta mrlja više nije vidljiva, gotovo je. Da biste uključili iPod touch, pritisnite bilo koju tipku.

Rješenje br.2: Je li baterija napunjena?

Ako se iPodova baterija ne napuni, nećete moći uključiti svoj uređaj. Spojite ga na računalo putem USB kabela ili upotrijebite adapter za napajanje.

Rješenje br. 3: Pustite da se baterija isprazni

Ponekad morate pustiti da se baterija potpuno isprazni i da biste to učinili, odspojite uređaj od svih izvora napajanja i ostavite ga tako jedan dan.

Rješenje br.4: Ponovo pokrenite iPod

Da biste to učinili, samo držite tipke za napajanje i dom dok se ne pojavi logotip jabuke. Ponovno pokretanje često uklanja sve probleme.

Rješenje br. 5: Ažurirajte softver

Da biste to učinili, povežite svoj iPod s računalom putem USB kabela i ako za vaš iPod postoji nova verzija softvera, iTunes će ga prikazati.

Najvjerojatnije će se problem riješiti jednim od 5 načina kako popraviti da se iPod touch ne uključuje, a ako ne, posjetite neku od Apple trgovina u blizini.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found