Vodiči

Kako riješiti problem s performansama Galaxy S4

Već su dvije godine Samsung Galaxy S4 izašao na tržište i od njegovog predstavljanja puno ljubitelja pametnih telefona prešlo je na ovaj telefon s drugih. No, vidio je da se velik broj vlasnika Galaxyja S4 suočio s problemom performansi svog telefona. Bez posebnih razloga izvedba ponekad postane spora. Ako također koristite Galaxy s4 i imate isti problem, ovdje ću razmotriti neke korake koje možete isprobati.

Također pogledajte- Kako promijeniti pokvareni zaslon Samsung Galaxy S4 mini

Mogući popravci problema s performansama na Galaxy S4

Korak 1

Prvi korak za rješavanje ovog problema Galaxy S4 je brisanje particije predmemorije. Slijede koraci za brisanje particije predmemorije na vašem Galaxy S4:

> Isključite svoj Samsung Galaxy S4.

> Istodobno pritisnite gumb Početna, gumb za uključivanje i gumb za pojačavanje zvuka i držite ih dok vam telefon ne počne vibrirati.

> Pustite tipke da se pokrenu kad na ekranu vidite logotip Samsung.

> Nastavljajte tapkati tipku za smanjivanje glasnoće dok se ne istakne particija Wipe cache. Pomoću gumba za uključivanje odaberite ga. Dodirnite Da.

> Može potrajati neko vrijeme, pričekajte dok se postupak ne završi.

> Ponovo pokrenite telefon.

Korak 2

Ako koristite žive pozadine, naša je preporuka prestati ih upotrebljavati jer mogu negativno utjecati na performanse vašeg Galaxy S4. Ako ne upotrebljavate NFC, isključite ga. Mnogi korisnici primijetili su poboljšanje performansi čineći ovaj korak.

3. korak

U slučaju da je izvedba vrlo spora, predložit ćemo isključivanje animacija. Da biste to učinili, pritisnite prazno mjesto na zaslonu telefona, idite na Postavke početnog zaslona, ​​zatim odaberite Učinak prijelaza i na kraju Ništa.

4. korak

Možete onemogućiti neke aplikacije koje vi ne upotrebljavate. Za to idite na Postavke> Više> Upravitelj aplikacija> Sve> dodirnite aplikaciju jednu po jednu> Onemogući.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found