Vodiči

5 načina za rješavanje problema s bijelim zaslonom iPhone 4

Nekoliko godina nakon izlaska, iPhone 4 i dalje je jedan od najpopularnijih iPhonea. Kao i bilo koji drugi uređaj, možda savršeno radi godinama ili može imati nekih kvarova. Jedan od problema sigurno je problem s bijelim zaslonom koji može nestati nakon nekoliko sekundi. Ako to nije slučaj, pogledajte 5 načina kako riješiti problem s bijelim zaslonom iPhone 4 koji smo pripremili. Mogućnosti su ograničene. Zaslon telefona je bijel i smrznut. Međutim, ove su ideje korisne, zato ih svakako provjerite.

Također pogledajte: 5 načina za rješavanje problema s iPhone 4 koji se ne sinkronizira

5 načina za rješavanje problema s bijelim zaslonom iPhone 4

Izvor: galleryhip.com

Rješenje br.1: Isključite automatsko osvjetljenje.

Obično se bijeli zaslon može pojaviti kad je razina baterije ispod 30%. Većinu vremena telefon će raditi u redu, ali morate se riješiti problema u budućnosti. Idite na Postavke, Zaslon i svjetlina i isključite automatsko osvjetljenje. Ovo je možda sve što vam treba.

Rješenje br. 2: Istodobno pritisnite nekoliko gumba.

I ovo vam može pomoći: istodobno pritisnite tipku Home, pojačavanje zvuka i stanje mirovanja (napajanje) i pričekajte nekoliko sekundi. Ova akcija može biti korisna i učinit će da bijeli zaslon nestane. Kad se to dogodi, pustite tipke.

Rješenje br.3: Dodirnite telefon s tri prsta.

Čak i ako ovo ne zvuči kao rješenje koje će zapravo riješiti problem, jest. Kada se pojavi bijeli zaslon, dodirnite zaslon s tri prsta, nekoliko puta, ali učinite to nježno.

Rješenje br.4: Vratite iz stare sigurnosne kopije.

Ponekad, kada uređaj povežete s računalom, bijeli zaslon može nestati. U softveru iTunes odaberite opciju za vraćanje.

Rješenje br. 5: Izvadite bateriju.

Kad zaslon pobijeli, otvorite uređaj i izvadite bateriju. Ako je unutra nečistoća i prašina, očistite je suhom krpom. Vratite bateriju i uključite uređaj.

Navedenih 5 načina rješavanja problema s bijelim zaslonom iPhone 4 često će riješiti problem. Ako se to ne dogodi, posjetite Apple Store za pomoć.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found