Vodiči

Kako isprobati besplatnu probnu verziju Apple Music bez kreditne kartice

Apple nudi 3-mjesečno besplatno probno razdoblje za Apple Music, a ova je ponuda prilično zanimljiva za nove korisnike. 3 mjeseca je prilično dugo za isprobavanje usluge. Na primjer, Rdio nudi jednomjesečno besplatno probno razdoblje nakon dodavanja načina plaćanja. Je li Appleova strategija ulazak u novi posao tjeranjem korisnika da se odvoje od svoje prethodne glazbene usluge na 3 mjeseca. I mislim da je to pametan pristup. Ostale pametne stvari iz Applea su Apple ID s kreditnom karticom. Oni koji zaslužuju isprobati ovo besplatno probno razdoblje Apple Music-a, moraju imati Apple ID s kreditnom karticom. Bez kreditne kartice ne možete kušati Apple glazbu ni samo za probno razdoblje.

Pa, kako isprobati besplatno probno razdoblje Apple Music bez kreditne kartice? Je li moguće? Ovo je pitanje milijuna korisnika koji imaju Apple ID, ali nisu registrirali kreditnu karticu. Apple i dalje drži svoju gornju politiku kako bi izbjegao beskrajno besplatno probno korištenje nekoga ako nastavi izrađivati ​​novi Apple ID i prijavi se za besplatno probno korištenje kontinuirano koristeći svoj novi Apple ID. Ova će politika malo otežati taj korak.

Kako isprobati besplatnu probnu verziju Apple Music bez kreditne kartice

Sve što trebate je pronaći iTunes Poklon karticu s minimalnim iznosom kredita od 10 USD. No, valja primijetiti da se iTunes Poklon kartica ne prodaje u svim zemljama. Možete pokušati nazvati Applecare kako biste pitali o dostupnosti iTunes Poklon kartice u vašem području. Ako imate sreće, možete ga jednostavno kupiti i iskoristiti. Ako prvi put koristite iTunes Poklon karticu, objasnit ću vam kako iskoristiti iTunes Poklon karticu na iOS-u ili iTunes-u.

Iskoristite iTunes darovnu karticu na iOS-u

  • Dodirnite iTunes Store
  • Pomaknite se na dno istaknutog odjeljka i dodirnite Otkupiti. Morat ćete se prijaviti svojim Apple ID-om.

Izvor: apple.com

  • Dodirnite Kôd možete unijeti i ručno

Izvor: apple.com

  • Unesite poklon ili kôd sadržaja i dodirnite Otkupiti. Ako imate iTunes darovnu karticu, upotrijebite 16-znamenkasti kôd na poleđini kartice koji počinje s X.

Iskoristite darovnu karticu iTunes na iTunesu

  • Otvorite iTunes
  • IćiRačun >>Prijaviti se,Prijavite se svojim Apple ID-om, zatim odaberite naziv računa na iTunes traci, a zatim odaberite Otkupiti, unesite lozinku Apple ID-a

Izvor: technobezz.com

  • Unesite poklon ili kôd sadržaja i dodirnite Otkupiti. Ako imate iTunes darovnu karticu, upotrijebite 16-znamenkasti kôd na poleđini kartice koji počinje s X.

izvor: technobezz.com

Ako vaš Apple ID ima određeni novac kao što je 10 USD za minimum, možete jednostavno nastaviti pretplatu na Apple Music na iTunes Mac / PC ili Music App u iOS 8.4. Ako želite samo probno razdoblje, možete slijediti ovaj vodič da biste isključili obnavljanje Apple Musica.

Također pogledajte: Kako dodati Apple Music sadržaj u našu glazbenu knjižnicu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found