Vodiči

Microsoft Visual Studio 2015 sada dostupan na Macu i Linuxu!

Aplikacija za Microsoftove programere koja je bila dostupna samo za Windows platformu, tj. Microsoft Visual Studio 2015 sada je dostupna za Mac i Linux platformu kao besplatno preuzimanje. Ovaj fleksibilni Windowsov pristup na više platformi vrlo je koristan za Microsoft. Microsoft je učinio izvanredan posao svojim pristupom koji Microsoftu može otvoriti novu eru, tako da u njihovoj Windows trgovini može imati mnogo aplikacija.

„Visual Studio Code pruža programerima novi izbor alata za programere koji kombinira jednostavnost i pojednostavljeno iskustvo uređivača koda s najboljim onim što programeri trebaju za svoj osnovni ciklus uređivanja i ispravljanja koda. Visual Studio Code prvi je uređivač koda i prvi razvojni alat za više platformi - koji podržava OSX, Linux i Windows - u obitelji Visual Studio. "

Naglasci:

● Prvorazredna podrška za izgradnju ASP.NET 5 i Node.js aplikacija

● Lagan, brz alat usmjeren na tipkovnicu

● Podrška za sve programske jezike

● Inteligentno kreiranje koda, razumijevanje i navigacija pomažu vam da budete produktivni

● Integrirani programi za uklanjanje pogrešaka i Git na dohvat ruke

Uređivač podržava bojanje sintakse, podudaranje zagrada za C ++, žad, PHP, Python, XML, Batch, F #, DockerFile, Coffee Script, Java, HandleBars, R, Objective-C, PowerShell, Luna, Visual Basic i Markdown. Također podržava IntelliSense, povezivanje, konture za JavaScript, JSON, HTML, CSS, MANJE i SASS, a za C # i TypeScript podržava refaktoriranje i pronalazak svih referenci.

//youtu.be/lEI9mxYpcS8

Izvor putem iClarified

Također pogledajte: Upoznajte novi Microsoftov preglednik nazvan Microsoft Edge

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found