Vodiči

Kako omogućiti "Hej Siri" na iOS-u 9

Kad je Apple predstavio inteligentnog osobnog asistenta Siri s iPhoneom 4s, korisnici su zakoračili u posve novi svijet u kojem je korištenje pametnog telefona postalo još jednostavnije nego što je bilo. Apple nastavlja poboljšavati sve svoje uređaje, a sa svakim novim iPhoneom ili iPad modelom možemo istraživati ​​nove mogućnosti. Naravno, oni stalno rade i na iOS-u, a svaka nova verzija donosi poboljšanja, ispravke programskih pogrešaka i uzbudljive značajke. Kad je Apple pokrenuo iOS 9, stvari su postale još jednostavnije za one koji vole Siri (a teško da ćete naći nekoga tko to ne voli), jer sada možete razgovarati s virtualnim pomoćnikom bez ruku. To je odlično! Dijelit ćemo vodič koji pokazuje kako postaviti Siri i kako omogućiti "Hej Siri" na iOS 9.

Nakon što završite, moći ćete s lakoćom razgovarati sa Siri. Možete zamoliti Siri da pošalje poruke, pronađe upute, pjesmu koju želite pustiti, rezervira večeru i mnoge druge stvari.

Ako imate Apple Watch, ne zaboravite na satu omogućiti značajku "Hey Siri", samo kliknite ovdje za cjelovit vodič.

Također možete pročitati: Kako koristiti Siri za Apple Music

Kako postaviti Siri i kako omogućiti "Hey Siri" na iOS 9

Da biste omogućili značajku "Hej Siri", morat ćete instalirati iOS 9. Najnoviji Appleovi pametni telefoni iPhone 6s i iPhone 6s Plus dolaze s iOS 9, no što se tiče ostalih modela, morat ćete se nadograditi na iOS 9 ako već niste 't, a evo kako to možete učiniti:

Kako ažurirati iOS na iPhoneu, iPadu i iPod Touchu

Da biste omogućili "Hey Siri" na iOS 9, slijedite korake u nastavku:

Otključajte svoj uređaj

  • Idite na Postavke s početnog zaslona
  • Dodirnite Općenito, a zatim kliknite Siri
  • Da biste uključili Siri, pomaknite prekidač Siri

www.appradioworld.co

  • Na zaslonu ćete vidjeti ovu poruku: Siri šalje podatke poput vašeg glasovnog unosa, kontakata i lokacije Appleu da obradi vaš zahtjev
  • Dodirnite Omogući Siri
  • Zatim pomaknite prekidač pored Dopusti "Hey Siri"
  • Sada dodirnite Postavi sada

www.slashgear.com

Od vas će se tražiti da izgovorite nekoliko fraza kao što su "Hej Siri", "Hej Siri, kakvo je danas vrijeme?" I "Hej Siri, to sam ja"

www.technobezz.com

To je to. Svi ste spremni koristiti "Hej Siri", samo pazite da ste povezani na Internet putem Wi-Fi-ja ili mobilnih podataka.

Jedna od najboljih stvari vezanih uz iOS 9 kada je Siri u pitanju jest činjenica da vaš uređaj ne mora biti priključen kako biste mogli koristiti "Hej Siri" što je bio slučaj i prije. Sada ovu glasovnu naredbu možete koristiti kad god želite.

Korištenje Sirija s iOS-om 9 vrlo je jednostavno. Samo recite "Hey Siri", nakon čega slijedi naredba ili pitanje. Kao što smo spomenuli, Siri možete postavljati svakakva pitanja, ali ne samo to. Kad želite nekoga nazvati, samo recite „Hej, Siri call (ime osobe koju želite nazvati). Siri za vas može učiniti toliko stvari, poput nabavke željene aplikacije, pronalaska lijepog restorana i još mnogo toga.

Saznajte što Siri može učiniti

Izvor slike: www.cnet.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found