Vodiči

Rasprodaja Halloween-a za Sims 4 podrijetlom nudi do 63% popusta i paket vampira

Preostalo je samo nekoliko tjedana za novi paket proširenja Discover University za Sims, Origin organizira sablasnu prodaju igre Sims 4. Rasprodaja nudi popust za igru ​​i na pakete za proširenje poput Island Living paketa za proširenje i Get-Together paketa za proširenje.

Sablasna rasprodaja The Sims 4 podrijetlom

Origin nudi 63% popusta za igru ​​Sims 4 zajedno s Origin pristupom. Cijena se malo razlikuje ako želite kupiti osnovni paket Digital Deluxe umjesto osnovne verzije.

Uz igru ​​Sims 4, gotovo svi paketi proširenja također se prodaju u trgovini Origin. Nadolazeći paket za proširenje University Life jedini se ne nalazi u prodaji Spookyja.

Paketi za proširenje dodatan su sadržaj koji se može prenijeti i koji dodaje nove teme i iskustva izvornoj igri. Neki od najpopularnijih paketa za proširenje Sims 4 su paketi za proširenje Island Living and Get Together. Paket proširenja Island Living omogućuje vam da na Sulani dobijete kuću koja je prepuna plaža i podložna je tropskim vrućinama. Paket proširenja Get-Together je europski paket za proširenje tema koji dodaje nove zabavne ustanove poput noćnih klubova, kafića, novih lokacija i još mnogo toga.

Sljedeći paketi za proširenje Sims 4 su na prodaju u Origin Halloween akciji:

  1. Island Living
  2. Proslavite se
  3. Godišnja doba
  4. Mačke i psi
  5. Život u gradu
  6. Okupite se
  7. Na posao

Paket igre Sims 4 Vampires

Zajedno s paketima za proširenje, paket igre Sims 4 Vampire također se prodaje u Origin-u ove Noći vještica. Paket vampirskih igara u igru ​​dodaje novo vampirsko stanje i možete kontrolirati vampirskog Sima! Također u igru ​​dodaje odjeću, težnje i još više gotičkih tematskih predmeta, koji se izvrsno slažu s duhom Noći vještica.

Morate imati na umu da za igranje paketa proširenja trebate već kupiti originalnu igru ​​Sims 4. Ako nemate kopiju, možete je dobiti s 63% popusta u Halloween rasprodaji na Origin-u. Ovo je izvrsna prilika za posjedovanje originalne igre Sims 4 po sniženoj cijeni ako je nemate i čekate paket proširenja Discover University koji izlazi 17. prosinca 2019.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found