Vodiči

Kako popraviti da LED ne radi na Nexusu 6

Ako koristite Nexus 6, sigurno ste instalirali aplikaciju pod nazivom Light Flow za LED svjetla za obavijesti, jer programeri ovog pametnog telefona nisu dodali LED lampice za obavijesti, već su uključili Ambient Display. No, nakon instaliranja aplikacije Light Flow za LED obavijesti, puno je korisnika izvijestilo da se suočava s problemom s tim. Prema korisnicima, LED ne radi na Nexusu 6.

Ako ste i vi suočeni s istim problemom, evo nekoliko mogućih rješenja za njegovo rješavanje, a vi ih možete slijediti. A ako još niste instalirali aplikaciju Light Flow, pogledajte naš post za preuzimanje Light Flowa.

LED ne radi na Nexusu 6

Vidi također - Uobičajeni problemi na Nexusu 7 i njihova rješenja

Moguća rješenja za LED koji ne radi na Nexusu 6

Mnogi ljudi imaju problema s pokretanjem i pokretanjem aplikacije Light Flow. Evo odjeljaka koje možete slijediti da biste riješili ovaj problem:

 1. Zrnca
 2. Preduvjeti
 3. Opće postavke
 4. Postavke korijena
 5. Postavke po obavijestima
 6. Postavke SuperUser

Zrnca

Neki su korisnici otkrili da Light Flow ne radi s prethodnim postavkama nakon bljeskanja novog jezgra. U takvoj situaciji morat ćete očistiti predmemoriju i podatke, a zatim ponovo pokrenuti aplikaciju ili deinstalirati aplikaciju i ponovo je instalirati.

Testirana jezgra su Elemental X (način miksera), Stock CM (način miksera), Stock (način miksera), Franco (ne treba način miksera).

Preduvjeti

Da bi ovo funkcioniralo, vaš telefon mora biti ukorijenjen. Razvojni programer ne podržava doniranu ili plaćenu verziju Light Flowa koja kaže "LIGHT FLOW LIGHT". Pazite da ste instalirali svježi protok svjetlosti tako da je sve postavljeno na zadane vrijednosti.

Opće postavke

 • Kad uđete u Light Flow, dopustite mu root pristup kada SuperUser zatraži, a također omogućite pristup obavijestima.
 • Dodirnite tri vodoravne crte smještene u gornjem lijevom kutu zaslona i idite na Postavke.
 • U Općim postavkama provjerite i provjerite jesu li označeni Omogući protok svjetlosti, Omogući brisanje svih, Prikaži LED u prioritetnom načinu, Podsjetnik za nadogradnju verzije, Provjera pristupačnosti.
 • U postavkama poništite opciju Trajna ikona.

Postavke korijena

 • Natrag na izbornik Postavke i idite na Postavke uređaja i Korijen.
 • Morat ćete omogućiti izravni način rada, pokrenuti svaku naredbu kao root, Nexus 6 prisilno resetiranje LED diode i root način rada ako je vaš sustav postavljen na SELinux-Enforcing.
 • Ali ako je vaš sustav postavljen na Permissive, uklonite oznaku Run all command as root i Nexus 6 force reset LED.

Postavke prethodne obavijesti

Ovo su postavke koje su vam potrebne kako biste omogućili protok svjetlosti da kontrolira LED. Obavijesti trebaju biti konfigurirane tako da koriste svjetlo.

Dođite do postavki Obavijesti i odaberite bilo koji od zadanih profila.

Pomaknite se po zaslonu da biste pronašli karticu "Svjetlo". Tamo se pomaknite prema dolje dok ne pronađete Enable Mixer Mode i provjerite je li ova opcija označena.

Sada ćete dobiti kontrolu nad tri boje G / R / B.

Ako LED koristite bez načina miksera, neće moći prikazati boje koje nisu R, G ili B.

Postavke SuperSu

Možda ćete primijetiti da Light Flow neprestano prikazuje SU obavijesti, to se događa kada prikaz obavijesti ostane omogućen u aplikaciji SU. Stoga krenite prema postavkama i odznačite ovu opciju.

Ali ako se problem i dalje javlja, trebali biste kontaktirati svog prodavača ili servisni centar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found