Vodiči

iPhone X (2018) i iPhone X Plus cijena, kamera i datum izlaska

Uzbuđenje između obožavatelja iPhonea i Applea raste iz dana u dan jer nam je rujan blizu i jedva čekaju najave ove godine. Ono što znamo je da će iPhone X dobiti pristupačniju opciju cijene i veći zaslon.

Kao što glasine kažu, Apple će lansirati seriju od tri različite veličine iPhonea koji se kreću od 5,8 do 6,5 inča. Također dolaze s novim modulima kamere i puno opcija u boji, osim stvari koje su još uvijek nepoznate.

Najjeftiniji od tri telefona bit će iPhone 9 koji će imati LCD zaslon kao ekonomičnu metodu i iznosit će 6,1 inča. Nažalost, mogli bismo ga dobiti malo kasnije zbog problema s LCD zaslonom. Barem će preostala dva doći prema očekivanjima.

Da vidimo što bismo trebali očekivati ​​od njih.

Appleova glavna riječ iz 2018

Navikli smo se na primanje novog iPhone modela svakog rujna od 2012. godine, pa nema razloga zašto bi Apple promijenio ovu tradiciju. To se događa oko izlaska njihove serije koja bi mogla doći više na kraju vremena, a ne na početku, jer se tvrtka suočava s problemima s LCD iPhoneom. Točniji datum bio bi između 11. i 13. rujna, a ako bi se odgodio između 18. i 20. rujna.

Hoćete li ove godine morati prodati bubrege?

Kao što svi znamo, početna cijena iPhonea X od 999 dolara šokirala je mnogo obožavatelja Applea u rujnu prošle godine. Zbog visoke cijene Applea, postoje pretpostavke da su i drugi proizvođači vodećih telefona napuhali cijene kako bi odgovarali tvrtki.

Ali ako proizvod vrijedi onoliko koliko će ga kupac platiti, mislimo da je dovoljno pošten. Dakle, veliko je pitanje koje drhti na usnama svima: Moramo li prodati orgulje da bismo si priuštili ovaj izvanredni uređaj? Odgovor je da. Ako želite biti ponosni vlasnik 6,5-inčnog iPhonea X Plus (1000 USD) s pohranom, započnite potragu za kupcem.

Međutim, ako vam ne smeta i ako se možete nagoditi s "uobičajenim" iPhone X oblikom veličine 5,8 inča, budite sretni jer možda nećete trebati napraviti takav potez. Očekivana cijena ovog modela bila bi 200 dolara niža od iPhonea X Plus, pa pripremite svojih 800 dolara.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found