Vodiči

5 načina kako popraviti firmver za iPhone koji nije kompatibilan

Ažuriranje ili vraćanje iPhonea nije uvijek jednostavno, pogotovo kada naletite na neke pogreške. Neki od korisnika iPhonea žale se na pogrešku: "iPhone se ne može ažurirati jer datoteka firmvera nije kompatibilna". S tim problemom ne možete izvršiti ažuriranje ili vraćanje. Međutim, pripremili smo 5 načina kako popraviti firmver za iPhone koji nije kompatibilan za vas i možete ih isprobati jer ćete vjerojatno riješiti problem.

Također pogledajte: 5 načina za ispravljanje pogreške na iPhoneu prilikom ažuriranja na IOS 8

 5 načina za popravljanje firmvera za iPhone koji nije kompatibilan

Izvor: cafeios.net

Rješenje br. 1: Ponovo pokrenite računalo

Počnite s najjednostavnijim rješenjem. Ponovo pokrenite računalo. Nakon što to učinite, povežite svoj uređaj s računalom i pokrenite iTunes. Pokušajte ponovo ažurirati ili vratiti.

Rješenje br. 2: Onemogućite antivirus

Iz nekog razloga antivirus koji imate može uzrokovati određene probleme, a ako imate problema s vraćanjem ili ažuriranjem uređaja, ovo rješenje može pomoći.

Rješenje br.3: Ažurirajte iTunes

Provjerite je li dostupna najnovija verzija iTunesa. Otvorite program, pronađite opciju Provjeri ima li ažuriranja. U mnogim slučajevima, nakon što ažurirate softver, problem s firmverom nestaje.

Rješenje br.4: Vraćanje u DFU načinu

Ponovo pokrenite računalo i pokrenite iTunes. Sljedeći je korak povezivanje USB kabela s računalom, ali nemojte spajati uređaj. Držite tipke za dom i za spavanje na uređaju, a nakon što se zaslon na iPhoneu isprazni, nastavite držati gumb za početnu stranicu, ali otpustite tipku za spavanje. Držite gumb i spojite uređaj na računalo putem USB kabela. Program bi trebao prepoznati vaš telefon (iTunes), a kad se to dogodi, otpustite gumb.

Rješenje br. 5: Ponovno instalirajte iTunes

U nekim slučajevima ažuriranje neće riješiti problem i možete ga pokušati riješiti ponovnom instalacijom iTunesa. Kad deinstalirate program, datoteke će se ukloniti, a među njima je možda i nešto što uzrokuje problem. Na službenoj stranici ponovo preuzmite i instalirajte program.

Uglavnom će ovih 5 problema riješiti firmware iPhone-a koji nije kompatibilan. U suprotnom kontaktirajte Apple ili posjetite jednu od njihovih najbližih trgovina.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found