Vodiči

Evo što biste trebali znati o iOS 9.1 Jailbreak, poznatom i kao najnoviji alat bez povezivanja

Poznati kineski tim za hakiranje Pangu objavio je mnoge alate za jailbreaking za iOS uređaje. No, tijekom godina tim je izbacio samo poluvezane alate, što znači da korisnici moraju ponovno napraviti jailbreak svojih uređaja kad god moraju ponovno pokrenuti svoj uređaj. To može biti neugodno za korisnike, posebno one koji su uvijek u pokretu i nemaju vremena redovito prolaziti kroz postupak jailbreakinga.

Srećom, ako tražite nevezan alat za jailbreaking, za vas još uvijek postoji jedan: Panguov iOS 9.1 jailbreak. Ovaj je alat objavljen 11. ožujka 2016. godine, a zajednica za zatvaranje iz zatvora dočekala ga je raširenih ruku zbog svog nevezanog statusa. To znači da će, nakon što korisnici preuzmu i instaliraju jailbreak na svoje uređaje, ostati na snazi ​​ako ga ne uklonite ili se odlučite za ažuriranje na noviju verziju iOS-a.

Loša strana ovoga je što je Apple davno prestao potpisivati ​​iOS 9.1. Dakle, ako ste nadogradili na novije verzije iOS-a ili ako i dalje upotrebljavate starije verzije, ne postoji način da pređete na nadogradnju / nadogradnju na iOS 9.1. Ali, ako već neko vrijeme niste ažurirali svoj uređaj i još uvijek koristite iOS 9.1, onda ste spremni. Samo provjerite je li vaš uređaj 64-bitni jer jailbreak neće raditi na 32-bitnim modelima. To znači da će jailbreak raditi samo na iPhoneu 5S / 6/6 Plus / 6S / 6S Plus, iPad mini 2 / mini 3 / mini 4 / Air 1 / Air 2 / Pro i iPod touch 6.

Za početak napravite sigurnosnu kopiju podataka, a zatim preuzmite Pangu iOS 9.1 jailbreak na računalo ili Mac računalo. Dalje, povežite svoj iOS uređaj s računalom, uključite način rada u zrakoplovu, a zatim onemogućite lozinku kao i značajku Pronađi moj iPhone. Kada završite, pokrenite Pangu jailbreaking alat i kliknite gumb Start da biste započeli postupak. Usput ćete zatražiti da otključate uređaj, uključite način rada u zrakoplovu i pokrenete aplikaciju Pangu na uređaju. Aplikaciju Cydia trebali biste moći vidjeti na početnom zaslonu nakon što se postupak dovrši i uređaj je uspješno prekinut.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found