Vodiči

Kako riješiti probleme sa Galaxy Note 8 skenerom otiska prsta

Svaki pametni telefon koji je Samsung razvio uspio je prikupiti pohvale okupljenih. S vremenom su postali bolji i gotovo su uklonili potrebu za računalom. Kako bi zaštitio telefon od neovlaštenih ruku, Samsung je dodao čvrst sigurnosni sustav s različitim biometrijskim podacima. Među njima je i skener otiska prsta. U posljednje vrijeme neki su korisnici izvijestili da im skeneri otiska prsta ne rade ispravno.

Pročitajte također- Kako ukloniti bloatware na Samsung Galaxy S8

Koraci za rješavanje problema sa skenerom otiska prsta Galaxy Note 8

  • Skener otiska prsta na Samsung Galaxy Note 8 nalazi se na stražnjoj strani telefona. Najčešće je problem možda u njegovom fizičkom položaju koji se nalazi pokraj kamere sa stražnje strane. To može korisnicima onemogućiti pristup dok skeniraju prste. Predlažemo da telefon pravilno držite i postavite prst u točan položaj kako bi telefon mogao očitati biometriju.
  • Drugi problem može biti slučaj na telefonu - ako ga upotrebljavate. Vaš prst možda neće moći pravilno dodirnuti senzor zbog podignutog kućišta. Pokušajte ukloniti kućište i pokušajte upotrijebiti skener otiska prsta.
  • Na senzoru skenera može biti prašine ili krhotina, pokušajte ga očistiti mekom krpom, a zatim pokušajte ponovo.
  • Ako se problem s otkrivanjem otisaka i dalje javlja, trebali biste izbrisati spremljeni otisak. Mogao bi biti problem u otkrivanju kutova ili vrhova prsta. Ponovno instalirajte novi i ovoga puta osigurajte da skenirate sve kutove i vrhove prsta. Idite na Postavke> Zaključani zaslon i sigurnost> Skener otiska prsta> Slijedite upute na zaslonu.

Gore navedena rješenja sigurno će riješiti probleme sa skenerom otiska prsta Galaxy Note 8 na vašem telefonu.

Pročitajte također- Kako riješiti probleme s vijekom trajanja baterije Samsung Galaxy S8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found