Vodiči

5 načina kako popraviti iPhone 5 Storage je pun problem

Sa svojim iPhoneom 5 možete raditi mnoge zanimljive stvari, poput slušanja glazbe, gledanja videozapisa, fotografiranja, možete preuzeti i instalirati različite programe i još mnogo toga. Kao rezultat, vaša pohrana može postati puna, što znači da nećete moći normalno upotrebljavati svoj uređaj. Na primjer, možda nemate dovoljno prostora za instaliranje ažuriranja iOS-a ako je potrebno ili za kopiranje više glazbe ili snimanje dodatnih fotografija. Mnogi su korisnici suočeni s ovim problemima, a vi ako imate isti problem, možete nekoliko stvari učiniti kako biste oslobodili svoju pohranu. Upotrijebite ovih 5 načina da popravite iPhone 5 Pohrana je pun problem i vaš će uređaj ponovno raditi kao šarm.

Pogledajte također-5 načina rješavanja problema s gumbom za početni gumb iPhone 5 pomoću IOS 8

5 načina kako popraviti iPhone 5 Storage predstavlja pun problem

Prije nego što počnete rješavati problem sa pohranom, provjerite trenutnu potrošnju memorije jer će vam to pomoći da odlučite što ćete izbrisati kako biste oslobodili pohranu. Idite na Postavke, a zatim Općenito i dodirnite Upotreba. Vidjet ćete odjeljak Pohrana i sve u njemu.

Rješenje br. 1: Uklonite aplikacije koje ne upotrebljavate

Prvi korak je jednostavno izbrisati sve programe koje zapravo ne koristite. Te aplikacije utječu na vaš prostor za pohranu, zbog čega će vam njihovo uklanjanje puno pomoći. Dok ste u Pohrani, kliknite aplikaciju i dobit ćete gumb "Izbriši aplikaciju". Budući da svaka aplikacija ima vlastite dokumente i podatke, a ako je njihova veličina velika i upotrebljavate je svakodnevno, uklonite je i ponovo instalirajte. To će očistiti podatke.

Rješenje br. 2: Očistite videozapise i fotografije

Ako svakodnevno koristite iPhone kameru, na uređaju vjerojatno imate previše videozapisa i fotografija. Ako ih očistite, oslobodit ćete pohranu. Prenesite te datoteke na računalo.

Rješenje br.3: Očistite glazbu

Na uređaju vjerojatno imate mnogo pjesama koje ne slušate, zbog čega biste trebali malo očistiti glazbu. Otvorite aplikaciju Music, idite na popis koji želite i prijeđite prstom zdesna ulijevo. Vidjet ćete gumb za brisanje, dodirnuti ga i pjesma će biti uklonjena.

Rješenje br.4: Očistite predmemoriju Safarija

Možda ćete se iznenaditi kad vidite koliko prostora možete osloboditi ako očistite Safari predmemoriju. Uraditi ovo:

  • Idite na Postavke
  • Pronađite Safari
  • Odaberite Izbriši kolačiće i podatke.

Rješenje br.5: Izbrišite iMessages

Dugi razgovori s članovima vaše obitelji, prijateljima ili suradnicima, posebno onima s video ili foto privitcima, mogu utjecati na vaš prostor za pohranu. Otvorite aplikaciju, odaberite razgovor koji želite izbrisati i učinite to tako da prijeđete prstom zdesna ulijevo.

S ovih 5 načina kako popraviti iPhone 5 Storage je pun problem oslobodit ćete pohranu i problem će nestati.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found