Vodiči

Kako isključiti dobno ograničenje na YouTubeu

YouTube je popularna usluga hostinga video zapisa s preko milijardu korisnika. Na YouTubeu možete podijeliti svoja razmišljanja, znanje, iskustvo, pokazati svoje talente itd. Ova web stranica također vam daje mogućnosti da promovirate svoj brend putem video sadržaja. Ako niste prijavljeni na svoj Google račun, YouTube može učiniti nevidljivim potencijalno neprikladne videozapise opcijom "Sigurni način rada". Dobit ćete poruku "Ovaj videozapis nije dostupan s omogućenim ograničenim načinom rada". Tada se morate prijaviti i potvrditi datum rođenja na Google + profilu, a zatim isključiti Ograničeni način na YouTubeu. Pokazat ćemo vam kako isključiti dobno ograničenje na YouTubeu.

Možete pročitati i: Kako jednostavno preuzeti YouTube videozapise

Kako isključiti dobno ograničenje na YouTubeu

Otvorite web preglednik i pronađite stranicu Google plus.

Prijavite se na svoj profil Google plus unosom adrese e-pošte i lozinke.

Kada uđete na stranicu Google Plus, kliknite ikonu izbornika (u obliku tri retka) u gornjem lijevom kutu zaslona i kliknite gumb "Početna".

Tada ćete vidjeti odjeljak "Profil" na lijevoj strani zaslona i kliknite ga.

Na desnoj strani stranice profila pronađite opciju "About" i kliknite je da biste pogledali detalje o svom profilu. Vidjet ćete odjeljak "Spol, rođendan i još mnogo toga" u koji možete unijeti datum rođenja klikom na ikonu olovke. U malom prozoru koji se otvori pritisnite ikonu "I", a zatim "Idi na moj račun". Kliknite na olovku, unesite novi datum rođendana i kliknite na „Ažuriraj“.

Ako želite isključiti sigurnosni način, otvorite web preglednik i idite na web stranicu YouTube. Otvorite bilo koji YouTube video i pomaknite se na dno stranice.

Tamo ćete vidjeti opciju “Ograničeni način rada” koja je “Uključeno”.

Ako vidite opciju "Otključaj ograničeni način rada u ovom pregledniku", kliknite je i prijavite se na Google račun u sljedećem prozoru.

Nakon što se vratite na YouTube, vidjet ćete taj Ograničeni način rada ako je "Isključeno".

Izvor slike: www.gentside.com

Također možete pročitati: 3 načina za isključivanje YouTube napomena

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found