Vodiči

Kako riješiti probleme s pregrijavanjem Google Pixela

Ako ste nedavno kupili Google Pixel ili Pixel XL, nesumnjivo ste vi taj koji drži jedan od najimpresivnijih pametnih telefona na tržištu, omotan vrhunskim hardverom, specifikacijama i izvrsnim dizajnom. No, unatoč svim tim stvarima, ovaj uređaj ne uklanja greške i korisnici su se žalili na nekoliko problema. Problemi s pregrijavanjem Google Pixela muče većinu vlasnika. Iako su neki izjavili da se telefon pregrijava nakon dugih sati korištenja, drugi su izjavili da se telefon bez razloga zagrijava. Međutim, bez obzira na razlog, ovdje su objašnjena sva moguća rješenja ovog problema s pregrijavanjem Google Pixela.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s trajanjem baterije Google Pixela

Potencijalni popravci za probleme s pregrijavanjem Google Pixela

1. rješenje: Ponovo pokrenite uređaj

Ovo je prvi korak u svakom izdanju koji radi vrlo često i problem rješava u minuti. Također, ako ste telefon upotrebljavali dulje od 150-200 sati bez ponovnog pokretanja, telefon bi mogao imati razne probleme poput pregrijavanja. Dakle, ono što biste trebali učiniti je pritisnuti tipku za uključivanje / isključivanje 10 sekundi i uređaj će pokrenuti ciklus napajanja, a zatim će vibrirati kako bi započeo postupak ponovnog pokretanja. Nakon završetka ponovnog pokretanja, provjerite je li riješen problem pregrijavanja u Google Pixelu. Ako ne, prijeđite na sljedeću metodu.

2. rješenje: Provjerite postavke

Sljedeći je korak provjeriti je li neka pogrešna aplikacija uzrok problema. Na vašem uređaju možda postoji neka aplikacija koja troši neobičnu količinu baterije i prisiljava zaslon da ostane budan što rezultira problemom pregrijavanja. To se može provjeriti odlaskom na Postavke> Baterija. Ako aplikacija treće strane troši bateriju, to bi mogao biti krivac što stvara takav problem koji se može riješiti jednostavnim deinstaliranjem aplikacije s vašeg uređaja Google Pixel.

3. rješenje: Dizanje uređaja u sigurnom načinu

U slučaju da niti jednu takvu aplikaciju ne otkrijete u opciji Postavke> Baterija ili nakon brisanja sumnjive aplikacije, sljedeći je korak pokretanje uređaja u sigurnom načinu rada da bi se utvrdilo je li neka od aplikacija treće strane zapravo problem. Siguran način privremeno će onemogućiti sve aplikacije treće strane, a ako vas problem s pregrijavanjem na Google Pixelu ne smeta, možete biti sigurni da ovo nije ništa drugo doli aplikacija treće strane za stvaranje takvog problema.

Slijedite upute u nastavku za pokretanje uređaja u sigurnom načinu.

  • Prvo pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje koja će otvoriti razne mogućnosti.
  • Dodirnite opciju Power off i držite je dok se ne pojavi opcija ponovnog pokretanja u siguran način
  • Pritisnite ok i vaš Google Pixel uređaj ući će u siguran način. Sigurni način rada pojavit će se u donjem lijevom kutu zaslona.

Sada provjerite kakvu izvedbu ima vaš uređaj. Ako se čini da je sve u redu, započnite s deinstaliranjem aplikacija treće strane jednu po jednu i problemi s pregrijavanjem Google Pixela na vašem uređaju će nestati.

Rješenje 4: Obrišite particiju predmemorije

Također možete isprobati ovu opciju koja će izbrisati svu predmemoriju uređaja. Da biste to učinili, potpuno isključite uređaj, a zatim pritisnite i nekoliko sekundi pritisnite tipku za napajanje, Početna i Povećavanje glasnoće. Sada će se tekst za oporavak pojaviti na vrhu zaslona zajedno s Googleovim logotipom. Za navigaciju koristite tipku za smanjivanje glasnoće, a za odabir opcije koju želite. Pomaknite se do brisanja particije predmemorije i odaberite je za potvrdu. Zatim idite na ponovno pokretanje uređaja.

Rješenje 5: Vraćanje na tvorničke postavke

U slučaju da ste isprobali sve, ali situacija je i dalje ista, krajnje je rješenje ići na tvorničke postavke. Ali izbrisat će sve s uređaja pa ga morate postaviti ispočetka. Ne zaboravite napraviti sigurnosnu kopiju podataka. Da biste izvršili vraćanje na tvorničke postavke, krenite prema Postavke> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje> Vraćanje na tvorničke postavke i pritisnite OK da biste potvrdili postupak.

Ovdje su navedeni svi mogući popravci. Pokušajte ih implementirati jedan po jedan da biste se riješili vrućih problema s Google Pixelom.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s Google Pixel Bluetoothom

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found