Vodiči

5 načina kako popraviti da se iPhone ne spaja na USB računala

Ako je vaš današnji plan bio sigurnosno kopiranje datoteka putem iTunesa ili vraćanje ili ažuriranje, a svoj uređaj ne možete povezati s računalom putem USB-a, ne brinite. To se stalno događa. Ponekad se pojave te programske pogreške, ali pomoću nekih jednostavnih zaobilaznih rješenja problem možete lako riješiti. U ovom smo članku pripremili 5 načina kako popraviti iPhone kako se ne povezuje s računalom USB, a ako je potrebno, prođite kroz sve njih. Započnimo.

Također pogledajte: 5 načina za ispravljanje pogreške na iPhoneu prilikom ažuriranja na IOS 8

5 načina da popravite iPhone kako se ne povezuje s računalom USB

Rješenje br. 1: Ponovo pokrenite računalo

Kao što mnogi od vas već znaju, često su i računalne greške. Ponovno pokretanje može učiniti čuda. Nakon ponovnog pokretanja računala, pokušajte povezati svoj uređaj s njim.

Rješenje br.2: Ponovo pokrenite iPhone

Ista stvar je i s vašim iPhoneom. Ponovno pokretanje može popraviti mnoge male probleme, uključujući i ovaj koji trenutno imate. Pritisnite i držite tipku za spavanje / buđenje, isključite iPhone i ponovo ga uključite.

Rješenje br.3: Promijenite USB priključak

Možda jedan od vaših USB priključaka ne radi ispravno. Promijenite ga kako biste vidjeli što će se dogoditi.

Rješenje br. 4: Isključite sve uređaje koji vam trenutno nisu potrebni s USB priključaka

Ova jednostavna radnja može se toliko promijeniti. Problem ponekad uzrokuju priključeni uređaji. Kad isključite sve što nije potrebno, pokušajte povezati svoj mobitel s računalom.

Rješenje br. 5: Ažurirajte iTunes

Iz mnogih razloga iTunes ponekad neće raditi. Provjerite imate li najnoviju verziju. U softveru mnogi provjeravaju postoje li dostupna ažuriranja. Preuzmite i instalirajte ga.

Ako ovih 5 načina kako popraviti iPhone da se ne poveže s računalom USB može predstavljati problem u vašem kabelu. Provjerite ima li oštećenja. Ako ništa drugo ne pomaže, posjetite službu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found