Vodiči

Najbolje aplikacije za iPhone XS i iPhone XS Max

Ako ste se već dokopali iPhonea XS ili iPhonea Max, učitavanje s aplikacijama prvo je što želite učiniti. Što se tiče izbora aplikacija koje ćete preuzeti na telefon, razmaženi ste zbog izbora. Uz širok izbor nevjerojatnih aplikacija koje možete odabrati, neke od njih možete proći kako biste odlučili najbolje. Popis sljedećih aplikacija zasigurno će vas angažirati sve dok rukujete telefonom. Bez daljnjega, pogledajmo najbolje aplikacije za iPhone XS i iPhone XS Max.

Također pogledajte: Kako postaviti iPhone XS ili iPhone XS Max

Najbolje aplikacije za iPhone XS i iPhone XS Max

1. 1 Lozinka

Ovo je jedna od najboljih aplikacija koja se koristi kao upravitelj lozinki u iPhoneu XS ili iPhone XS Max. Ako želite spremiti lozinke, ovo je najsigurnija opcija i nudi razne mogućnosti. Na primjer, možete odabrati spremanje lozinki u uslugu 1Password u oblaku, u njegov lokalni trezor ili u Dropbox.

Preuzmite 1Password

2. Slor

Ako tražite aplikaciju za uređivanje zamućenja, to je to. Ne samo da je jednostavan za upotrebu, već su i učinci dugotrajni. Ova aplikacija omogućuje vam da dodirnete bilo koji dio fotografije na koji se morate usredotočiti i radi na onim fotografijama koje ste već snimili. Mali žuti okvir koji se pojavi na zaslonu mora se pomaknuti i usredotočiti na točku.

Preuzmite Slor

3. Oh, ona sjaji

Kada preuzmete ovu aplikaciju, naići ćete na više od devedeset recepata na biljnoj osnovi. Ovi recepti ne samo da izgledaju privlačno, već su i zdravi. Možete dobiti detaljne upute za svako jelo koje želite pripremiti, nutritivne podatke o jelu, savjete i trikove za pripremu te opis jela.

Preuzmi Oh Ona sjaji

4. VSCO

Ovo je jedna od najboljih aplikacija za kamere treće strane koja se koristi u telefonu. Dok pristupate svim kontrolama slike, kao što su fokus, ekspozicija i svjetlina, možete snimati slike u RAW formatu. Jedan od razloga zbog kojih se ova aplikacija izdvaja od ostalih je upotreba filtara. Sve što trebate je odabrati unaprijed postavljenu postavku i urediti slike koje ste snimili.

Preuzmite VSCO

5. MyFitnessPal

Kada se radujete promjenama u svojoj fitnes rutini, morate preuzeti ovu aplikaciju. Omogućuje korisnicima fotografiranje različitih bar-kodova kako bi zabilježili informacije o nutritivnom sadržaju hrane. Pomoću ove aplikacije možete postići cilj željene težine.

Preuzmite MyFitnessPal

6. Darkroom i Halide

Darkroom je aplikacija koja omogućava korisnicima dubinsko uređivanje fotografija. U ovoj aplikaciji naići ćete na alat koji vam omogućuje podešavanje efekta zamućenja, a klizač zamućenja radi baš onako kako biste očekivali. Možete izvršiti male promjene na dubinskoj mapi fotografije uz pomoć dvostrukih gumba klizača. Oni koji trebaju uključiti prvi plan zamućenja mogu koristiti i klizač. Mapa dubina, s druge strane, primjenjuje različite učinke na prvi plan i pozadinu.

Halide je još jedna aplikacija za kameru koja može snimati RAW slike, a također snima klikove u portretnom načinu. Portretnim načinom rada u Halideu možete dobiti poboljšane slike od ugrađenog načina rada uređaja. Ne primorava vas da preokvirite klikove kako biste pokrenuli 3D efekt. Morate odlučiti za kadar i snimanje kako biste poboljšali efekt dubine na fotografijama.

Preuzmite Darkroom

Preuzmi Halide

7. Oblačno

Uz pomoć ove besplatne aplikacije za podcast možete iskoristiti neke od njegovih najboljih značajki, poput pojačanja glasnoće i pametne brzine, zajedno sa živopisnim sučeljem. Značajka Smart Playlist ove aplikacije ispunjena je značajkama u kojima ćete uživati.

Preuzmi Oblačno

8. Xbox

Aplikacija za mobilni pratilac tvrtke Microsoft posebno dizajnirana za Xbox One pomaže korisnicima da se kreću po izbornicima Xboxa pomoću pametnog telefona. Ova je aplikacija kompatibilna s drugim kompliciranim aplikacijama Xboxa, poput razmjene poruka i dostignuća.

9. Kućna zabava

Apple je otkinuo ovu značajku omogućujući vam stvaranje soba u koje vaši prijatelji svako malo navrate.

Preuzmite Houseparty

10. Dubina cam

Sličan je alatu za vizualizaciju jer možete igrati i gledati pomoću aplikacije gledajući snimke u 3D žičanim okvirima ili lažne slike u boji. Slike se mogu obrezati ili rotirati, a podaci o dubini zadržati netaknutima, sačuvati podatke i obrnuti dubinu. Obrnute mape su zapanjujuće jer se možete vratiti u aplikaciju Fotografije da biste ponovo zamutili slike, ali jedino što je drugačije stvorit će efekt zamućenja u prvom planu, a ne u pozadini. Upravo, vrijedi pogledati slike.

Preuzmi Dubina cam

11. Focos

Na ovom je uređaju nova značajka koja vam omogućuje uređivanje učinka dubine nakon fotografiranja. Ako više volite ovu značajku, voljeli biste preuzeti ovu aplikaciju koja vam omogućuje kontrolu nad stražnjim i prednjim bokehom s većim opsegom dubine.

Preuzmite Focos

12. Tab

Želite se kloniti kad dođe vrijeme za podjelu čeka. Međutim, s ovom aplikacijom posao postaje lak. Sve što morate učiniti je fotografirati račun i dodijeliti predmete potrebne osobama prisutnim u grupi. Nakon toga možete podijeliti napojnicu, cijene i porez. Još nije gotovo jer potvrdu možete podijeliti s ostalima u grupi jer ova aplikacija podržava Venmo. Nema više opravdanja ljudi koji izbjegavaju račun.

Tab za preuzimanje

13. Pcalc Lite

Pcalc lite je procvjetala aplikacija za kalkulator na telefonu. U ovom uređaju podržava prečace Siri. Možete brzo stvoriti Siri prečac da biste pretvorili iznos koji je već prisutan u međuspremniku.

Preuzmite Pcalc Lite

14. Instant eSport

Ako ste ljubitelj League of Legends, jednostavno će vam se svidjeti ova aplikacija jer vam nudi rezultate uživo, pregled utakmica i najnovije vijesti. Aplikacija vam omogućuje da ostanete s igračima ili timovima kako biste dobili najnovije statistike i uživate u čavrljanju s ostalim obožavateljima.

Preuzmite Instant eSports

15. Snapseed

Uz pomoć ove aplikacije možete jednostavno uređivati ​​fotografije. Možda ćete snimiti puno snimaka pomoću kamere uređaja, ali neće svi biti sjajni. Intuitivno korisničko sučelje ove aplikacije može vam pomoći promijeniti geste i prilagoditi kontrast, istaknute točke, živost i svjetlinu.

Preuzmite Snapseed

16. Apolon

Ova aplikacija omogućuje vam dodavanje više svjetla na scenu i pomaže je učiniti realističnom jer karta dubine omogućuje softveru da shvati kako slike izgledaju u stvarnom životu. Najbolja stvar je sposobnost ove aplikacije da doda dvadesetak lampica, a tim svjetlima možete okružiti scenu. Štoviše, također možete promijeniti boju svjetla i prilagoditi širenje i dubinu. Možda neće raditi za svaku fotografiju, ali svakako vrijedi cijenu koju platite za preuzimanje. Za one slike kojima nedostaju dramatični svjetlosni efekti, upotreba ove aplikacije pomaže vam da postignete najbolje. Nudi puno prirodnije rezultate od ostalih dostupnih aplikacija za fotografije.

Preuzmite Apollo

17. Jep

Bez obzira želite li potražiti željezariju ili restoran, ova aplikacija donosi najbolje rezultate. Bilo koje mjesto koje vam treba i aplikacija je upravo tu kako bi vam pomogla da saznate što vam treba. Također uključuje prikaz karte i preglede ostalih korisnika.

Preuzmite Yelp

18. Spotify

Ovo je usluga streaminga glazbe nezavisnih proizvođača za one korisnike koji žele isprobati neku drugu od one koju Apple već nudi. Korištenjem algoritama, podataka iz mnoštva i kustosa nailazite na neke od najboljih popisa za reprodukciju koji se trebaju personalizirati prema uporabi. Aplikacija sadrži koristan mehanizam za otkrivanje glazbe.

Preuzmite Spotify

19. Fandango

Ovo je aplikacija za vas da biste kupili ulaznice za kino ili dobili informacije o poželjnim terminima emisija. Doznate za rasprodane predstave umjesto da se slomljenog srca vratite kući kad u filmskoj dvorani ne možete uhvatiti svoju omiljenu emisiju.

Preuzmite Fandango

20. Džep

Iako postoje prilično nevjerojatne stvari koje možete pročitati na iPhoneu XS ili iPhone Maxu, možda nećete imati vremena proći cijelu dužinu informacija. Možete dodati podatke u ovu aplikaciju i ona će se lako preuzeti na vaš uređaj. Aplikacija uklanja sve aspekte oblikovanja iz članka tako da možete pregledavati samo slike i tekstove. Ne samo da ovaj članak lijepo predstavlja na uređaju, već vam olakšava čitanje.

Preuzmi Pocket

21. OpenTable

Ovo je zaista izvrsna aplikacija koja vam pomaže otkriti nove restorane i jelovnike dok letite. Pomoću ove aplikacije možete čak i rezervirati stol.

Preuzmite OpenTable

22. Reeder 3

Ako ste korisnik bilo koje RSS usluge, ovaj je jedan od najistaknutijih RSS čitača koji se koristi na iPhone uređajima. S intuitivnim korisničkim sučeljem ovo je aplikacija temeljena na gestama u kojoj ćete voljeti uživati. Crna tema i iskustvo čitanja su zapanjujući.

Preuzmite Reeder 3

23. Ticketmaster

Bilo da se radi o sportskom događaju, kazalištu ili koncertu za koji želite dobiti karte, sve ih možete dobiti ovdje u ovoj aplikaciji. Za prijenos ili prodaju ulaznica i dobivanje upozorenja o izvedbi umjetnika, korisnici mogu maksimalno iskoristiti ovu prekrasnu aplikaciju.

Preuzmite Ticketmaster

24. Google Maps

Nažalost, Apple Maps još uvijek nije najpouzdanije sredstvo za pronalaženje lokacija, jer nema najbolje navigacijske značajke za različite zemlje širom svijeta. Većini korisnika iPhonea XS ili iPhone Maxa Google Maps je omiljen jer se možete pouzdati u njegove navigacijske značajke.

Preuzmite Google Maps

25. Znojnica

Ovo je nevjerojatna aplikacija koja vam omogućuje pretvaranje znoja i muke tijekom vježbanja u valutu. Kad se više znojite, možete dobiti više kovanica i koristiti ih za nagrade poput elektronike ili poklon kartice.

Preuzmite Sweatcoin

26. Scanbot

Iako u uređaju postoji aplikacija za skeniranje dokumenata, ona je osnovna. Da biste potaknuli sposobnost skeniranja svog telefona, možete preuzeti ovu aplikaciju na svoj uređaj i uživati ​​u super mogućnosti skeniranja Scanbota. Postupak dijeljenja i skeniranja možete automatizirati stvaranjem tijeka rada. Dodirnite gumb i možete skenirati nekoliko stranica super brzinom i prenijeti ih u mapu na Dropboxu. Skeniranu datoteku također možete podijeliti s nekolicinom svojih prijatelja ako želite.

Preuzmite Scanbot

27. Mirno

Uz sav stres i napor koji trpite na radnom mjestu i kod kuće, trebate vrijeme i ovu aplikaciju za meditaciju. Ova aplikacija nudi vođene meditacijske sesije za početnike, kao i zakazane programe za one na višoj ili srednjoj razini. Postoje priče za spavanje za odrasle koje možete slušati kroz ovu aplikaciju, znati neke od najboljih vježbi disanja i koristiti umirujuće zvukove prirode kada vježbate jogu.

Preuzmi Calm

28. Samo pritisnite Record

Iako u Voice Memou iOS 12 postoji novi dizajn, ova je aplikacija bolja i jednostavnija. Morate otvoriti aplikaciju, dodirnuti gumb snimanja. Postupak snimanja možete započeti s widgeta ili koristiti Apple Watch.

Preuzmi Just Press Record

29. Pandora Music

Pandora koristi glazbenu znanost za stvaranje postaja temeljenih na izvođačima ili pjesmama, pa je vrijeme da uključite AM radio. Samo recite aplikaciji svoje naklonosti i nevolje i poslušat će ono što vas umiruje.

Preuzmite glazbu Pandora

30. Dropbox

Za sinkronizaciju i spremanje datoteka, Dropbox je najbolja opcija. Ako želite brzo stvoriti mape ili prenijeti dokumente i fotografije ili podijeliti ovu datoteku s ostalima, ova aplikacija nudi izvrsne rezultate. Također možete stvoriti one datoteke koje su vam potrebne za izvanmrežnu upotrebu.

Preuzmite Dropbox

31. Apple vijesti

Možete izrezati ostatak vijesti i uživati ​​u ovoj kako biste bili u toku. The Za tebe Kartica ovdje pomaže vam odabrati i odabrati određene aplikacije od kojih želite primati obavijesti. Ako želite pronaći članke s određenim temama, možete ih spremiti da biste ih kasnije pregledavali izvan mreže.

Preuzmite Apple News

32. Dropbox papir

Ova aplikacija uključuje značajku za suradnju s dokumentima i zasigurno je bolja opcija u usporedbi s Google dokumentima. Dizajnirana s razmišljanjima, ova aplikacija također lako ugrađuje medije i tablice. U jednom prikazu možete ostavljati komentare, označavati suradnike i pratiti zadatke.

Preuzmite Dropbox papir

33. Venmo

Ovo je najbolja aplikacija za plaćanje koju možete koristiti jer se izravno povezuje s debitnom karticom. Kompatibilan je s različitim aplikacijama za kupnju i nudi besplatan prijenos novca.

Preuzmite Venmo

34. TickTick

Ovo je najbolji iPhone upravitelj za vas i dostupan je besplatno s mnoštvom značajki. Dok za dodavanje zadataka koristite Siri, možete koristiti i osnovne značajke ove aplikacije, poput obrade prirodnog jezika, rokova, podsjetnika, više projekata, pametnih popisa i još mnogo toga.

Preuzmite TickTick

35. Google Play knjige

Za ljubitelje čitanja ova vam aplikacija nudi milijune popisa za čitanje među kojima možete odabrati. Sada možete čitati čak i kada ste izvan mreže. Bilješke koje napravite tijekom čitanja sinkroniziraju se s Google diskom radi dijeljenja i suradnje s grupom. Slušanje knjiga u pokretu bez dodane pretplate čini ovu aplikaciju popularnom među korisnicima.

Preuzmite Google Play knjige

36. Medvjeđe bilješke

Ovo je zasigurno bolje od Apple Notesa s popisom bogatih značajki za uređivanje teksta. Kada pišete u Markdown-u, možete uvesti u PDF ili HTML. Prisutnost trake za oblikovanje preko tipkovnice olakšava manipulaciju tekstovima. Uz podržavajuće značajke poput povlačenja i ispuštanja, teško da vam je potreban izgovor da ne koristite ovu aplikaciju.

Preuzmite Bear Notes

37. OfferUp

Pomoću ove aplikacije možete prodavati ili kupiti predmete lokalno i nabrajati ih na telefonu. Tijekom pregledavanja predmeta prema slici, kategoriji i mjestu možete poruke poslati potencijalnim kupcima ili prodavačima. Zbog sigurnosnih značajki prisutnih u ovoj aplikaciji, možete biti sigurni da su transakcije osigurane.

Preuzmite OfferUp

38. Prečaci

Ovo je vjerojatno jedna od najistaknutijih aplikacija za preuzimanje na vašem potpuno novom iPhoneu XS ili iPhone Max. Zbog integracije Siri funkcionalnosti na uređaj, jednostavno morate ići na Postavke i Siri & Search pretvoriti akciju u prečac. Ovo je jedna od najboljih aplikacija koje možete dobiti za automatizaciju na razini sustava na iPhoneu. Tijekom stvaranja popisa radnji koje slijede jedna za drugom, ovo je aplikacija proizvođača telefona Apple; tako da jednostavno možete reći Siri i započeti tijek rada. Stvaranjem prečaca za bilo što, od vremena do promjene svjetla, aparata za kavu ili pokretanja popisa za reprodukciju, sve se lako može učiniti jednom naredbom.

Preuzmite prečace

Možete se zakleti popisom gore navedenih aplikacija i preuzeti više ako imate svoje favorite. Svakako, upotreba iPhonea XS ili iPhone Maxa s ovim aplikacijama može vam učiniti život lakšim i ugodnijim.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found