Vodiči

Kako automatski promijeniti pozadinu Androida

Pozadine su izvrstan način da izrazite sebe ili trenutno raspoloženje. Možete zauvijek zadržati fiksnu pozadinu ili biti dovoljno avanturistički nastrojeni da ih i dalje mijenjate. Pozadine vašeg Android uređaja mogu biti sve, od vlastitih fotografija do obiteljskih slika, slikovitih krajolika, slika vaših ljubimaca, nekih citata i još mnogo toga. Što god bilo, kad prilično često mijenjate pozadinu, vaše korisničko iskustvo još više vrijedi.

Umjesto da se odlučite za samo jednu pozadinu, trebali biste isprobati bezbroj opcija tapeta koje bi vam svakodnevno mogle prilagoditi raspoloženje. Međutim, ako vas muči ideja da svakodnevno mijenjate pozadine, onda više ne morate brinuti. Postoje razne inovativne metode za automatsko mijenjanje pozadine Androida na vašem uređaju.

Evo nekoliko sjajnih aplikacija koje bi vam pomogle u nadogradnji Android pozadine s "OK" na "Amazing". Povrh svega, ove uzbudljive aplikacije dostupne su u Trgovini Google Play besplatno. Baci pogled.

Također pogledajte: Kako ukloniti zlonamjerni softver na Androidu

Aplikacije za promjenu Automatski promijenite pozadinu Androida

Izmjenjivač tapeta

Ovo je daleko najbolja aplikacija za one koji traže rješenja kako promijeniti Android pozadinu. Ako želite koristiti vlastite fotografije kao pozadinu pozadine ili čak neke druge slike, tada to možete lako postići uz pomoć aplikacije Android Changer za izmjenu tapeta. Uz automatski generator, aplikacija također dolazi s izvrsnim personaliziranim dodirom. Uz to, ne treba vam puno vremena za prilagodbu pozadine pomoću ove aplikacije.

Jednostavno biste trebali odabrati određene slike koje biste željeli pokretati kao pozadinu pozadine. Sljedeći bi korak bio odrediti učestalost kojom želite promijeniti pozadinu na Android uređaju. Kad završite s tim, aplikacija za izmjenu tapeta pobrinut će se za ostalo. Svakodnevno bi vas dočekivali svježe pozadine iz galerije.

Preuzmite izmjenjivač tapeta

Pozadine

Ova Googleova aplikacija za automatsku promjenu pozadine izvrsna je opcija za one koji vole svakodnevno gledati svježe i nove pozadine na svom Android uređaju. U ovoj aplikaciji postoje razne kategorije. U aplikaciji možete odabrati bilo koju određenu kategoriju koju želite prikazati kao pozadinu na zaslonu uređaja. Na primjer, ako odaberete prirodu, tada biste svakodnevno na svom Android uređaju svjedočili nevjerojatnoj ljepoti prirode uz pomoć ove aplikacije.

Možete čak odabrati slike s Google Earth, Google+, vaše osobne galerije slika ili čak i slike drugih koje će se automatski prikazivati ​​kao pozadina svaki dan.

Preuzmite Pozadine

Wallmax

Ova izvrsna aplikacija dolazi s bezbrojem visokokvalitetnih pozadina koje korisnici mogu odabrati za prikaz istih kao i njihovih pozadinskih slika. Najbolja značajka ove nevjerojatne aplikacije je što se njena baza kreativnih i nevjerojatnih pozadina svakodnevno povećava tako da korisnici imaju novu kolekciju pozadinskih slika svaki put kad bi otvorili aplikaciju.

Čak je i postupak pretraživanja različitih pozadinskih slika u ovoj aplikaciji prilično jednostavan. Korisnici samo trebaju upisati ključne riječi, pregledati veliku kategoriju slika i napraviti krajnji desni odabir. Korisnici također mogu nasumično pomicati kolekciju pozadina u aplikaciji dok ne naiđu na najprikladniju pozadinsku sliku za svoj Android uređaj. Odjednom se mogu odabrati razne pozadinske slike koje će se svakodnevno prikazivati ​​kao nova pozadina na zaslonu uređaja.

Preuzmite Wallmax

500 vatrogasni papir

Ako imate strast za fotografijom, tada vam ova aplikacija u trgovini Google Play može biti savršena aplikacija za Android pozadinu. Korisnici mogu birati između više različitih slika s 500 piksela, a zatim se aplikacija automatski prebacuje između nevjerojatnih lijepih slika iz svake zemlje. Uz sjajan prikaz pozadina na zaslonu uređaja, osjećali biste da ste do kraja dana imali svjetsku turneju. Ovo je obavezna aplikacija za promjenu tapeta za one koji su putničke greške i vole istraživati ​​nova mjesta.

Preuzmite 500 Firepaper

Tapet

Ako niste fiksirani za jedan žanr pozadina i trebate apstraktnu kolekciju pozadina, tada bi ova aplikacija za Android za pozadine mogla biti vaš savršen izbor. Aplikacija dolazi s nekoliko pozadina s uzorkom koje se obično generiraju po mjeri za vaš Android uređaj. Ova aplikacija koristi dizajnerske matematičke formule i nevjerojatnu razlučivost zaslona za isporuku velikog broja zanimljivih pozadinskih slika svaki dan na vašem Android uređaju. Dizajneri ove aplikacije tvrde da nude neograničen broj pozadina s uzorkom, tako da na uređaju nikada niti dva puta ne naiđete na bilo koji isti dizajn. Zvuči zanimljivo!

Preuzmite Tapet

Muzei Live Wallpaper

Ako ste ljubitelj umjetnosti, tada ništa ne bi krasilo zaslon vašeg Android uređaja toliko dobro kao zamršena i smislena slika. Aplikacija Muzei Live Wallpaper razumije tu ljubav prema umjetničkim fanaticima i tako dolazi sa nizom poznatih slika za poboljšanje pozadine vašeg Android uređaja. Štoviše, kada biste dvaput dodirnuli zaslon, možete detaljnije pregledati zamršene detalje određene slike.

Uz poznate slike, aplikacija Muzei Live Wallpaper također ima sve, od Reddita i Flickra do National Geographica i NASA-ine slike dana na pozadini vašeg uređaja.

Preuzmite Muzei Wallpaper

Zbirka Terra

Ljubitelji prirode željeli bi imati pozadinu povezanu sa Zemljom na zaslonu svog uređaja, a ova aplikacija čini potpuno isto za njih. Nudi zapanjujuću kolekciju pozadinskih slika zemaljskih tema u visokoj razlučivosti. Aplikacija nudi slike koje se mogu svakodnevno osvježavati kako bi zaslon vašeg uređaja bio živ s nevjerojatnim zemaljskim slikama i pozadinama.

Preuzmite kolekciju The Terra

Ako vam je dosadila jedna pozadina na zaslonu vašeg Android uređaja i trebate malo začina u životu, tada možete automatski mijenjati pozadinu Androida svaki dan uz pomoć ovih aplikacija. Svjež i lijep početak dana s nevjerojatnim pozadinama može vam ispraviti dan. Idite po njih!

Također pogledajte: Kako ubrzati 3G vezu na Androidu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found