Vodiči

Najbolje besplatne aplikacije za preuzimanje glazbe za iPhone

Kakav bi bio vaš život bez glazbe? Ne mogu to zamisliti jer volim glazbu i ne mogu živjeti bez nje.

U današnje vrijeme postoji mnogo načina za uživanje u glazbi bilo kad i bilo gdje. Na primjer, svoj iPhone možete koristiti kao prijenosni glazbeni uređaj. Mnogo je glazbenih aplikacija koje možete pronaći u Trgovini aplikacija, poput radio aplikacija, streaming glazbe, besplatnog preuzimanja glazbe i tako dalje. Neke glazbene aplikacije trebaju internetsku vezu, a ponekad se uspore ili vezu uopće ne možete dobiti. Pa, kako možete uživati ​​u glazbi bilo kad i bilo gdje ako sve još ovisi o Internetu? Iako imate prijenosni uređaj za reprodukciju glazbe. Zapravo, postoje i drugi načini za uživanje u glazbi offline na vašem iPhoneu. Dijelit ću najbolje besplatne aplikacije za preuzimanje glazbe za iPhone.

Pročitajte također: Najbolje osnovne iPad aplikacije za srednjoškolce 2015

Najbolje besplatne aplikacije za preuzimanje glazbe za iPhone

Besplatni glazbeni uređaj iz programa Shiny Mobile Studio

Izvor: itunes.apple.com

Tražio sam kako uživati ​​u besplatnoj glazbi bez Interneta dok nisam pronašao ovu cool aplikaciju. Besplatni glazbeni player omogućuje vam preuzimanje pjesama sa SoundCloud izvođača i reprodukciju van mreže. Imaju puno pjesama sa SoundClouda koje možete preuzeti, a to je legalno jer sviraju samo pjesme koje umjetnici službeno dopuštaju. To je jedan od najsigurnijih načina reprodukcije glazbe na iPhoneu izvan mreže, bez kršenja zakona. Ova aplikacija omogućuje jednostavan pristup svim značajkama. Nakon što pokrenete ovu aplikaciju na iPhoneu, dodirnite Pretraži glazbu, upišite pjesmu ili izvođača i dodirnite Enter. Dobit ćete popis pjesama ili izvođača. Odaberite jedan od njih, dodirnite ikonu u gornjem lijevom kutu i dodirnite Downloader. Preuzetu pjesmu možete pronaći u značajci Moja glazba. Sada možete uživati ​​u svojim omiljenim pjesmama na iPhoneu iz aplikacije Free Music Player, bilo gdje i bilo kada.

.

PlayMe - Besplatno preuzimanje glazbe Music Pro

Izvor: itunes.apple.com

PlayMe je druga cool aplikacija za slušanje glazbe,

.

MixDownloader

Izvor: itunes.apple.com

MixDownload je još jedna besplatna aplikacija za preuzimanje glazbe za iPhone. Ova aplikacija ima mnogo glazbenih kategorija koje možete izabrati, od pop, RnB, jazza do indie glazbe. Prvo odaberite glazbu koju želite preuzeti po kategorijama ili Hot, a zatim dodirnite ikonu strelice s desne strane naslova glazbe i počet će se preuzimati. Ako niste uspjeli pronaći svoju omiljenu pjesmu ili izvođača, možete upotrijebiti značajku Pretraživanje na dnu zaslona. Glazbu možete pronaći u značajci Preuzeto i možete je početi slušati izvan mreže. Stvar je u tome što tu glazbu možete čuti tek nakon što je u potpunosti preuzet. MixDownload je kompatibilan sa iOS 6.1 ili novijim verzijama.

.

Besplatna glazbena arhiva

Izvor: itunes.apple.com

Free Music Archive (FMA) također je jedna od besplatnih aplikacija za preuzimanje glazbe koju sam do sada pronašao. Nudi puno glazbene kolekcije mnogih žanrova za poboljšanje raspoloženja i omogućuje vam preuzimanje besplatne glazbe, tako da je možete reproducirati izvan mreže. Free Music Archive neprofitna je digitalna knjižnica koja nudi besplatna i legalna MP3 preuzimanja. Režirao ga je WFMU, najpoznatija američka radio stanica. Ovu aplikaciju možete dobiti besplatno. Pa, ono što se čeka, počnite s preuzimanjem ove aplikacije, pronađite glazbu i prvo je preslušajte, ako vam se sviđa, možete je preuzeti.

.

Aplikacije za strujanje glazbe

Bilo je prilično teško pronaći besplatne aplikacije za preuzimanje glazbe za iPhone, jer Apple neće dopustiti aplikacije koje krše zakon, na njihovoj App Store. Besplatna preuzimanja glazbe nezakonita su stvar ako nemaju službeno dopuštenje umjetnika. Zbog toga je pronalaženje najboljih besplatnih aplikacija za preuzimanje glazbe oduzimalo puno vremena. Pročitao sam neke reference s Interneta, ali kad sam probao na iPhoneu, nije išlo? Bilo da je to zato što nisam mogao pronaći aplikaciju u App Storeu, oni više ne postoje ili su promijenili imena i značajke. Većina aplikacija nije imala značajku preuzimanja, ali nude samo streaming glazbe bez struje koja uvijek treba internetsku vezu. Ali, na kraju sam pronašao neke i podijelio ih s vama. Zapravo, postoji i drugi način da čujete besplatnu glazbu na svom iPhoneu, jedan od njih je putem glazbenih aplikacija za strujanje, kao što su SounCloud, Pandora, Rhapsody i još mnogo toga. Možete koristiti i besplatna web mjesta za preuzimanje glazbe.

Pročitajte također: 5 najboljih najboljih zaštitnika kućišta za Apple Watch različitih boja

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found