Vodiči

Kako riješiti probleme s Bluetoothom Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 i S8 Plus najnoviji su flagship od Samsunga koji su mnogi do sada nabavili. Pametni telefon ušao je na tržište pametnih telefona vrlo nedavno i uspio je zadovoljiti korisnike svojim nevjerojatnim novim i cool značajkama. Međutim, nedostatke uvijek prati svaki novi uređaj, a i Samsung Galaxy S8 održava istu tradiciju.

Iako su se korisnici najnovijeg flagshipa počeli žaliti na brojne probleme na svojim potpuno novim Galaxy S8 i S8 Plus, problemi s Samsung Galaxy S8 Bluetoothom vrlo su česti kod njih, a ovdje ćemo u ovom članku razgovarati o svim mogućim rješenjima kako bismo se riješili ovog problema .

Pogledajte Aso: Kako ukloniti bloatware sa Samsung Galaxy S8

Potencijalni popravci za probleme sa Samsung Galaxy S8 Bluetooth

1. rješenje: Ponovo pokrenite uređaj

Ponovno pokretanje uređaja prvi je savjet, jer ovaj mali i brzi postupak može poput čarolije riješiti brojne probleme, uključujući probleme s Bluetoothom na Samsung Galaxy S8. Ponovnim pokretanjem uređaj će se resetirati i u slučaju da problem nije u vezi s Bluetoothom, nego da se to događa zbog problema na uređaju, tada bi ponovno pokretanje moglo ponekad riješiti problem. Ovaj je postupak vrlo brz, a može uštedjeti puno vremena i truda. Međutim, ako vam ovaj korak ne uspije, prijeđite na druge objašnjene metode.

Rješenje 2: Uključite i isključite način rada u zrakoplovu

Sljedeće rješenje ovog problema s Bluetoothom na vašem novom Galaxy uređaju je prebacivanje prekidača načina rada u zrakoplovu. Kad je uređaj postavljen na način rada u zrakoplovu, privremeno prekida sve veze, a zatim isključivanjem načina rada u zrakoplovu uređaj vraća svu vezu. Ovaj bi vam korak mogao uspjeti. Također, možete čak i pokušati s uključenim načinom rada u zrakoplovu kako biste provjerili radi li i riješili problem s Bluetoothom.

3. rješenje: Provjerite Bluetooth prekidač

Ovo je najvažniji korak u rješavanju problema s Galaxy S8 Bluetoothom. Za ovaj problem mogu postojati razni razlozi koji se mogu riješiti na razne načine. Ali prvo, trebali biste provjeriti je li opcija Bluetooth omogućena ili ne. Ako je već omogućen, isključite ga jednom i ponovo uključite. Ako se problem i dalje javlja, prijeđite na sljedeće metode.

4. rješenje: Očistite predmemoriju Bluetootha

Drugo rješenje je brisanje predmemorije aplikacije Bluetooth na vašem uređaju. Kada je predmemorije više, to može dovesti do brojnih problema, uključujući usporavanje performansi aplikacije. Dakle, trebali biste vrlo često brisati predmemoriju. Evo kako očistiti predmemoriju Bluetootha.

  • Idite na postavke> upravitelj aplikacija i prijeđite prstom udesno za prikaz kartice Sve.
  • Dodirnite tu karticu i odaberite Bluetooth aplikaciju.
  • Sada dodirnite traženi gumb da biste prisilno zaustavili aplikaciju.
  • Sljedeće dodirnite brisanje predmemorije, a zatim počistite brisanje podataka.

To je to i možda će lako riješiti problem s Bluetoothom.

Rješenje 5: Obrišite particiju predmemorije

Prethodnim korakom obrisat će se samo predmemorija Bluetooth aplikacije, a također možete odabrati brisanje particije predmemorije u slučaju da gornji korak za vas ostane neuspješan u rješavanju problema s Bluetoothom.

Da biste izbrisali particiju predmemorije, prijeđite na postavke> pohrana i dodirnite gumb za brisanje podataka koji će ukloniti predmemoriju svih aplikacija na uređaju.

6. rješenje: Uklonite i ponovo uspostavite sve Bluetooth veze

Ovo je još jedan koristan trik koji preporučujemo da isprobate ako vam sve ostale objašnjene metode ne uspiju. Prvo uklonite sve Bluetooth veze jednu po jednu, a zatim ih ponovno povežite. Ako se problem događa zbog uparivanja određenog uređaja, to će vam pomoći da razumijete problem i lako ga možete riješiti.

Rješenje 7: Vraćanje na tvorničke postavke

Jeste li probali sve ostalo i još uvijek imate isti problem? Tada je krajnja ideja izvršiti resetiranje na tvorničke postavke koje će sve izbrisati s uređaja i prepustiti potpuno novom. Tada ga još jednom morate postaviti od nule. Ali sigurno će riješiti sve vrste problema s uređajem.

Da biste izvršili vraćanje na tvorničke postavke, pređite na postavke> sigurnosno kopiranje i resetiranje> vraćanje tvorničkih podataka> resetiraj sve.

Dakle, ovo su rješenja za probleme sa Samsung Galaxy S8 Bluetoothom. Pokušavajte ih jedan po jedan i sigurno ćete ih se riješiti.

Također pogledajte: Kako ispraviti da automatsko okretanje ne radi na Samsung Galaxy S8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found