Vodiči

Kako riješiti problem slučajnog ponovnog pokretanja na Nexusu 7

Googleov Nexus 7 pušten je na tržište u srpnju 2012. godine, a od izlaska prodaja se povećava iz dana u dan. Korisnici kupuju ovaj tablet zbog bržeg procesora, kamere, veće razlučivosti i mnogih drugih značajki.

Ali mnogi su se korisnici susreli s problemom slučajnog ponovnog pokretanja na Nexusu 7. To je bio čest problem na starom Nexusu 7. Međutim, korisnici se suočavaju s istim problemom i u ovom novom modelu. Neki vlasnici Nexusa 7 izvijestili su da se problem ponovnog pokretanja uglavnom javlja kada koriste Google Chrome; međutim, slučajni problem ponovnog pokretanja na Nexusu 7 izgleda da nije ograničen samo na to.

Također pogledajte - Kako riješiti problem "Pad programa nakon 4.4 ažuriranja KitKat-a" na Nexusu 7

Rješenja za slučajno ponovno pokretanje na Nexusu 7

Problem sa slučajnim ponovnim pokretanjem na Nexusu 7

1. Ažuriranje od Googlea moglo bi riješiti ovaj slučajni problem ponovnog pokretanja na Nexusu 7. Ova biste ažuriranja trebali dobiti automatski, ali možete ih provjeriti i tako da odete u Postavke> O tabletu> i provjerite verziju Androida. Dodirnite Ažuriranja sustava> Provjeri sada i provjeri je li dostupno novo ažuriranje.

2. Provjerite jesu li sve aplikacije na tabletu ažurirane. Možete otvoriti Trgovina Play> gumb Izbornik> odabrati Moje aplikacije. U gornjem desnom dijelu dostupna je opcija „Ažuriraj sve“. Problem se može pojaviti zbog aplikacije koja nije optimizirana za Android 4.3. Dakle, ako primijetite da je problem slučajnog ponovnog pokretanja na Nexusu 7 povezan s bilo kojom određenom aplikacijom, obratite se programerima slanjem poruke i u međuvremenu možete koristiti alternativu dok ne donesu ažuriranje. Možete provjeriti je li aplikacija krivac za ovaj problem dizanjem telefona u siguran način. Ako primijetite da se problem ne pojavljuje u sigurnom načinu, aplikacija mora biti krivac.

3. Izvršite tiho resetiranje držeći nekoliko sekundi tipku za uključivanje / isključivanje dok se tablet ponovno ne pokrene.

4. Ako se i dalje suočite s problemom slučajnog ponovnog pokretanja, pokušajte resetirati na tvorničke postavke, ali prije toga napravite sigurnosnu kopiju svih podataka. Zatim dodirnite gumb Izbornik> Postavke> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje> Vraćanje na tvorničke podatke> Poništavanje tableta> Navedite PIN ili lozinku ako je potrebno, a zatim taknite Izbriši sve.

5. Ako primijetite da ništa od gore navedenog ne rješava problem, kontaktirajte Google ili trgovca kod kojeg ste kupili tablet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found