Vodiči

Kako se tableta koristi kao drugi monitor

Uvijek tražimo neke nove, kreativne načine za povećanje naše produktivnosti. Ako ste vlasnik Android tableta ili iPada, jedna od opcija koju biste svakako trebali razmotriti je da tablet koristite kao drugi monitor. Tableti su sami po sebi vrlo korisni uređaji, ali postavljanje dvostrukog monitora pomoći će vam da savršeno organizirate svoj posao i brže završite zadatke.

Također pogledajte: Kako koristiti privatno pregledavanje na Macu

osxdaily.com

Kako koristiti svoj tablet kao drugi monitor

Da biste svoj Android tablet ili iPad koristili drugi monitor, morat ćete odabrati jednu od aplikacija nezavisnih proizvođača dizajniranih u tu svrhu i instalirati je na oba uređaja - na računalo i tablet. Dijelit ćemo neke od najboljih aplikacija, ali nažalost nisu besplatne.

Zračni zaslon

Zračni zaslon (9,99 USD) jedna je od najpopularnijih opcija koja vam omogućuje povezivanje Android tableta ili iPada s Windows računalom ili Macom. Morate osigurati da su tablet i računalo povezani s istom Wi-Fi mrežom. Ako posjedujete stolno računalo i prijenosno računalo, možete koristiti Air Display za povezivanje prijenosnog računala kao drugog monitora.

Saznajte više o zračnom zaslonu.

Prošireni zaslon s Splashtopom

Splashtop (5 USD) je još jedna izvrsna aplikacija koja će vam omogućiti da tablet koristite kao drugi monitor. Dolazi s različitim značajkama kao što su zaslonski unos tipkovnice, Wi-Fi veza, navigacija prstenom za zumiranje i podrška na dodir. Prije nego što platite Splashtop, možete vidjeti kako funkcionira jer je besplatan 5 minuta.

Saznajte više o proširenom zaslonu Splashtop.

iDisplay

iDisplay (4,50 USD) izvrsno je rješenje za one koji žele povećati svoju produktivnost. Jednostavno možete pretvoriti tablet u dodatni zaslon za Windows PC ili Mac. Omogućuje vam interakciju s drugim zaslonom, kontrolu reprodukcije, premještanje predmeta i crtanje.

Saznajte više o iDisplayu.

Sve su ove aplikacije izvrsne, ali imajte na umu da vaš tablet i računalo moraju biti povezani na istu Wi-Fi mrežu. Ako to nije slučaj, nijedna od ovih aplikacija neće raditi. Iako iDisplay, Splahstop Extended Display i Air Display nisu besplatni, prilično su pristupačni. Nabavite jednu od ovih aplikacija koja će vam omogućiti da tablet koristite kao drugi monitor i povećati svoju produktivnost!

Također možete pročitati: Kako besplatno gledati filmove na iPadu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found