Vodiči

Kako popraviti da je Bluetooth zaustavio problem na LG G3

LG G3 objavljen je 2014. godine i bio je sjajan hit s toliko izvrsnih značajki kao što su QHD zaslon, Snapdragon 801 procesor i upečatljiv premium dizajn. Samo je baterija bila nedostatak jer je kapacitet baterije malo manji u ovom telefonu u usporedbi s drugim android uređajima. Međutim, ako pogledate performanse i druge korisne značajke, ovo je zaista vrijedno kupiti ovaj LG G3 .. Ali mnogi su se korisnici žalili na uobičajeni problem, a ovo je problem koji je Bluetooth zaustavio na LG G3. Ali srećom ovo je problem povezan sa softverom, tako da ne morate trčati kod tehničkog osoblja ili proizvođača da biste to riješili. Ovaj problem možete jednostavno riješiti slijedeći neke trikove.

Raspravljali smo o ostalim problemima s LG G3 u našim ostalim postovima, uključujući LG G3 wifi, problem ispražnjenja baterije itd.

Vidi također - Kako popraviti LG G3 se sam isključuje

Ovdje su objašnjeni najbolji mogući načini popravljanja ovog Bluetooth zaustavljenog problema na LG G3

Prilagođeni modovi

Prva stvar koju svaki korisnik Android pametnog telefona učini nakon kupnje telefona je da ga iskorijeni kako bi imao prilagođene modove. Ukorjenjivanje je neophodno ako želite instalirati prilagođene modove. Naravno, ovaj prilagođeni mod u velikoj mjeri poboljšava performanse telefona, ali ponekad može stvoriti i obrnuti efekt. U takvim se slučajevima telefon počinje ponašati nenormalno. Dakle, ako ste instalirali prilagođeni mod, tada će primarni korak biti deinstalacija i ponovno pokretanje telefona.

Ovdje je objašnjen postupak ponovnog pokretanja.

  • Pritisnite i držite tipku za napajanje nekoliko sekundi dok se ne prikaže "Zaslon opcija telefona".
  • Sada odaberite opciju ‘Isključi i ponovno pokreni’.
  • Pritisnite ‘OK’ da biste je potvrdili.

Nakon što izvršite ovaj korak, provjerite je li Bluetooth zaustavljen problem na LG G3 riješen.

Neispravni prilagođeni ROM-ovi

Prilagođeni ROM-ovi su modificirani firmware koji donosi toliko poboljšanja u najnovijoj verziji Androida i to je razlog zašto većina android korisnika želi instalirati prilagođene ROM-ove u svoje android uređaje. Ovi prilagođeni ROM-ovi poboljšavaju performanse telefona, poboljšavaju vijek trajanja baterije i omogućuju vam potpunu kontrolu nad telefonom. Ali ponekad se mogu pojaviti greške u prilagođenim ROM-ovima, što stvara problem. Dakle, ako smatrate da se problem s Bluetoothom u vašem LG G3 događa zbog neispravnog prilagođenog ROM-a, izvedite resetiranje na tvorničke postavke i instalirajte firmware za dionice kako biste provjerili je li problem riješen ili ne.

Ovdje je objašnjen postupak vraćanja na tvorničke postavke.

Izvor slike - www.youtube.com

> Pritisnite i držite tipke za uključivanje i isključivanje glasnoće dok se na zaslonu ne pojavi LG logotip.

> Sada jednom otpustite gumb za napajanje, a zatim ga ponovno pritisnite.

> Primijetit ćete zaslon za vraćanje tvorničkih podataka. Za navigaciju koristite gumb za smanjivanje glasnoće.

> Odaberite opciju pomoću gumba za uključivanje / isključivanje.

> Ponovno će se zatražiti brisanje svih korisničkih podataka i vraćanje zaslona na zadane postavke.

> Idite na opciju "Da" i potvrdite pritiskom na tipku za napajanje.

Postupak vraćanja na tvorničke postavke je dovršen. Ponovo pokrenite telefon i krenite ispočetka.

Oštećena aplikacija Bluetooth

Ponekad se možete suočiti s problemom povezanim s Bluetoothom ako je instalirana aplikacija Bluetooth oštećena. Oštećena aplikacija nikada neće raditi i bit će prisilno zatvorena svaki put kad se pokušaju otvoriti. Dakle, morate resetirati aplikaciju da bi mogla raditi. Bluetooth aplikaciju možete resetirati tako da otvorite Postavke> Upravitelj aplikacija> Bluetooth> Resetiraj aplikaciju.

Provjerite radi li Bluetooth nakon što resetirate aplikaciju. Vaš će se problem definitivno riješiti slijedeći bilo koji od gore navedenih postupaka, jer je ovo samo problem povezan sa softverom.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found