Vodiči

Kako riješiti problem s Wi-Fi-jem Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 najnoviji je Samsungov uređaj. Opremljen je mnoštvom značajki poput 5,1-inčnog zaslona, ​​četverojezgrenog procesora od 1,5 GHz, 3 GB RAM-a i kamere od 5 megapiksela što ga čini popularnim među korisnicima. Međutim, dolazi s nekoliko problema, a jedan od isprekidanih je Wi-Fi povezanost uređaja. Puno je potencijalnih problema koji mogu uzrokovati da se vaš telefon ne poveže putem Wi-Fi mreže, pa evo nekoliko situacija i njihovih odgovarajućih koraka za rješavanje problema.

Pročitajte također: Kako blokirati pozive na Galaxy S6

Naučite oKako snimiti snimku zaslona na Galaxy S6 i S6 edge

Ne može se povezati s Wi-Fi mrežom:

Utvrđeno je da postoji greška u operativnom sustavu Android 5.0 lizalica. Jednostavno izvadite vanjsku memorijsku karticu uređaja, ponovo pokrenite uređaj i pokušajte se ponovo povezati. Ovaj jednostavan korak uspio je riješiti problem za nekolicinu, ali ako nije za vas, pročitajte dalje.

Wi-Fi usporen ili veza često pada:

Vrlo čest problem je kada je snaga Wi-Fi-a preniska i naglo opada. Razlozi za to mogu biti brojni, pa pokušajte s ovim koracima:

  • Idite na Postavke> Wi-Fi i dugo pritisnite na mreži i dodirnite zaboravite mrežu. Ponovno konfigurirajte mrežu.
  • Ili jednostavno upotrijebite Wi-Fi analizator da provjerite je li mreža jako zauzeta. Prebacite se na novu mrežu ako je to slučaj.

Nije uspjela provjera autentičnosti

Autentifikacija je postupak u kojem mreža provjerava uređaj koji se pokušava povezati s njim pomoću lozinke. Vrlo očito rješenje je dvostruka provjera lozinke kad je upisujete.

Čak i ako se ne uspije povezati s mrežom unatoč tome što je dao ispravnu lozinku, isključite Wi-Fi sa svog uređaja, a zatim uključite način rada u zrakoplovu. Sada se spojite na Wi-Fi dok ste u načinu rada u zrakoplovu da biste vidjeli hoće li riješiti problem. Napokon, onemogućite način rada u zrakoplovu kako biste mogli primati pozive i SMS-ove.

gadgetguideonline.com

Ne mogu pronaći dostupne mreže

Ako se Galaxy S6 ne povezuje s mrežom, provjerite s drugim uređajima radi li mreža zapravo. Ako je na njega povezano puno uređaja, odspojite nekoliko njih, jer malo Wi-Fi usmjerivača može dopustiti povezivanje ograničenog broja uređaja.

Povezan s Wi-Fi mrežom, ali ne može surfati Internetom

Za ovaj je problem vjerojatnije da vaš usmjerivač treba ponovno pokrenuti. Morate iskopčati kabel za napajanje sa stražnje strane, pričekati 15 sekundi prije nego što ga ponovno uključite. Ovaj postupak poznat je kao izvođenje hard reset na usmjerivaču. Ako se i dalje ne poveže, pokušajte slijediti isti postupak na telefonu, tj. Isključite ga, izvadite bateriju i pritisnite i držite tipku za napajanje 15 sekundi prije ponovnog uključivanja.

Obavijesti Galaxy S6 ne sinkroniziraju se kada su povezane s Wi-Fi mrežom

Primijećeno je da se aplikacije za poštu ne sinkroniziraju kada su povezane s Wi-Fi mrežom. Obavezno provjerite brzinu Wi-Fi veze pomoću softvera treće strane ili jednostavno odspojite nekoliko uređaja s mreže, što je učinilo zagušenim jer je mreža spora, sinkronizacija može predstavljati problem. Također, osigurajte da je značajka automatske sinkronizacije omogućena na vašem uređaju tako da odete na Postavke> Sinkronizacija> potvrdite automatsku sinkronizaciju.

android.wonderhowto.com

Galaxy S6 neprestano isključuje značajke koje uključuju Wi-Fi u načinu mirovanja

Prijavljeni su problemi da postotak napunjenosti baterije nije poznat ili se Wi-Fi jednostavno isključuje u načinu mirovanja i treba ga ponovo uključiti ručno. U tom slučaju morate izvršiti vraćanje tvorničkih postavki na firmware telefona. Evo koraka kako to učiniti:

  • Isključite uređaj i pritisnite i držite tipke za glasnoću i početni zaslon.
  • Pojavit će se plavi zaslon koji je zaslon za oporavak podataka, gdje trebate koristiti tipke za glasnoću za navigaciju do opcije 'Wipe Data / Factory Reset'.
  • Potvrdite "da" da biste "izbrisali sve korisničke podatke" i ponovno pritisnite gumb za napajanje.
  • Pričekajte da se postupak dovrši dok se ne prikaže poruka "Data Wipeout Complete".
  • Pritisnite gumb za napajanje da biste ponovno pokrenuli telefon, koji se vratio u tvorničko stanje, tj. Stanje kao i kada je kupljen, kako bi se mogao pokrenuti u svoj uobičajeni način rada.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found