Vodiči

Savjeti i trikovi za iPhone 5c

Savjet 1: Protresite telefon da biste poništili ili ponovili riječi u porukama

Dok tipkate poruku, ako želite izbrisati tipkanje ili ponovno utipkati poruku koju ste izbrisali, to možete učiniti jednostavnim podrhtavanjem telefona. Protresite telefon da biste brzo i jednostavno poništili ono što ste upisali na skici razmjene poruka. Na ovaj je način jednostavnije i može vam omogućiti da brzo izbrišete više riječi iz poruke nego što bi to bilo idealno uz pomoć gumba za brisanje.

  • Protresite telefon dok pišete poruku
  • U skočnom okviru dodirnite Poništi upisivanje da biste izbrisali poruku u skici.
  • Ako želite preuzeti ono što ste upravo izbrisali, ponovno protresite telefon i vidjet ćete okvir s pitanjem želite li ponoviti tipkanje.

Savjet 2: Za filtriranje osoba koje vas mogu nazvati koristite način Ne ometaj

Ne uznemiravaj se može koristiti u iPhoneu 5c kako bi se izbjeglo primanje poziva od bilo koga ili za filtriranje primljenih poziva. Omogućit će vam primanje obavijesti samo s odabranog popisa ljudi. Zgodno je imati ovu značajku kad ste na sastanku i želite izbjeći stalne smetnje dobivanjem obavijesti i upozorenja od svih.

Savjet 3: Stvorite web isječke za jednostavnije pregledavanje

Ako na kraju vrlo često posjetite isto web mjesto, tada vam web isječak može biti od velike pomoći. Sljedeći put kada posjetite web mjesto, dodirnite gumb Dijeli i kliknite Dodaj na početni zaslon. Ovo će stvoriti isječak web stranice na vašem početnom zaslonu. Kliknite ovaj web isječak u budućnosti da biste lako pristupili web mjestu bez potrebe za upisivanjem adrese.

Savjet 4: Koristite bežični ispis putem AirPrinta

Bežični ispis postaje svakodnevan. Upotrijebite svoj iPhone da biste uživali u bežičnom ispisu sadržaja na telefonu pomoću gumba za odgovor na e-pošti ili gumba Dijeli za ostale datoteke. Morate biti povezani s bežičnim pisačem koji je kompatibilan s telefonom i moći ćete napraviti ispis bez potrebe za povezivanjem telefona s pisačem pomoću žica. Također vam štedi gnjavažu s uključivanjem računala povezanog na pisač za ispis bilo čega kada to možete učiniti telefonom.

IPhone 5c predstavio je Apple novom skupu obožavatelja Applea. Appleovoj je marki oduzeo skupi faktor i stavio ga na domet više ljudi, povećavajući Appleovu publiku. Nepotrebno je reći da nikada nije trebao biti jeftin, već je samo osigurano da ljudi koji su tražili cijene srednjeg nivoa mogu odabrati i Apple telefon.

Između ostalih konkurenata, krajolik pametnih telefona kretao se prema većim zaslonima i moćnijim značajkama. Novi telefon definitivno se morao pobrinuti da sadrži novi oblik sjaja kako bi iPhone linija telefona ostala poželjna kao i do sada. IPhone 6 nije razočarao.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found