Vodiči

Kako riješiti problem sporoga punjenja i pražnjenja Nexusa 7

Ako se vaš Nexus 7 sporo puni ili ako imate problema s pražnjenjem baterije, ovo je pravi članak za vas koji se usredotočuje na rješavanje problema sa sporim punjenjem nexusa 7.

Prvo pročitajte - pražnjenje Android baterije

Nexus 7 dolazi s baterijom od 3.950 mAh koja uz aktivnu upotrebu traje i do devet sati, ali svejedno možete naići na probleme s sporim punjenjem i brzim pražnjenjem baterije ako se ne koristi pravilno.

Jedan od najčešćih uzroka problema s sporim punjenjem Nexusa 7 je ažuriranje Kitkat 4.4.2 koje prazni bateriju. U ovom se članku rješenja koja se nude za rješavanje ispražnjenja baterije i sporog punjenja Nexusom 7 također mogu koristiti za riješiti probleme poput zaostajanja, usporenih odgovora i rušenja aplikacija.

Kako riješiti problem sporoga punjenja i pražnjenja Nexusa 7

1. način: brisanje particije predmemorije

Postoji jedan izraz s kojim se morate upoznati, a to je particija predmemorije prije pokretanja popravaka.

Wip e particije predmemorije - pohranjuje najčešće i privremene podatke sustava. Omogućuje vam brži i učinkovitiji pristup aplikacijama i programima spremanjem podataka iz predmemorije. Ali razbijanje previše predmemorije može biti vrlo neučinkovito, pogotovo ako niste očistili particiju predmemorije otkako ste kupili telefon. Stvari mogu postati pretrpane i zastarjele, pa povremeno uklanjanje toga može učiniti vaš N exus 7 nesmetanim radom i rješava probleme pražnjenja baterije i sporog punjenja.

Da biste očistili particiju predmemorije , morat ćete pristupiti načinu oporavka na svom N nexusu 7. Iako se ove kombinacije gumba razlikuju, morat ćete isprobati sljedeće:

  • Isključite Nexus 7
  • Da biste pristupili načinu oporavka na vašem N exus 7, pritisnite i držite tipku za napajanje. Kad se pojavi logotip Google, brzo počnite pritiskati i držati tipku za smanjivanje glasnoće držeći pritom tipku za napajanje
  • Idite u način oporavka, pritisnite tipke za glasnoću za pomicanje i tipku za uključivanje i odaberite. (Dvaput pritisnite tipku za smanjivanje glasnoće, a zatim tipku za uključivanje)
  • Dočekat će vas: Nema naredbenog retka. Uredu je. Ovo je normalno. To će se pojaviti na zaslonu samo oko 20 sekundi
  • Dok pritiskate i držite tipku za uključivanje, pritisnite tipku za pojačavanje, a zatim otpustite obje
  • Sada će se zatražiti izbornik za oporavak

forums.androidcentral.com

  • Zatim možete nastaviti brisanje particije predmemorije kako biste riješili problem s sporim punjenjem i pražnjenjem baterije Nexusa 7.
  • Pritisnite tipku za utišavanje tri puta, a zatim pritisnite tipku za uključivanje i odaberite.
  • Na dnu ćete vidjeti particiju za brisanje predmemorije ...
  • Kad završite, pritisnite gumb za napajanje da biste ponovno pokrenuli N exus 7.

2. način: Ponovo pokrenite uređaj

Mnogi korisnici tvrde da im je uspjelo samo jednostavno ponovno pokretanje. To zahtijeva da uređaj isključite na nekoliko minuta, a zatim ga ponovno uključite. Bateriji pruža malo odmora i baterija se može uspješno vratiti u radno stanje.

www.youtube.com

3. metoda: Vraćanje na tvorničke postavke

U slučaju da ste isprobali sve gore navedene metode, ali i dalje nema promjena u performansama baterije, najbolje je izvršiti vraćanje na tvorničke postavke koje je naprednije od brisanja particije predmemorije koja briše sve, uključujući sve aplikacije. Evo kako to učiniti:

Idite na Postavke> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje> Poništavanje i poništavanje tvorničkih podataka uređaja. To je to. Ali ne zaboravite prvo stvoriti sigurnosnu kopiju uređaja jer će ovaj postupak izbrisati sve iz vaše slušalice.

Ovo će sigurno riješiti problem, ali u slučaju da je situacija i dalje ista, predlaže se zamjena baterije kako bi se problem riješio.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found