Vodiči

Kako riješiti problem s pražnjenjem baterije Samsung Galaxy Note 4

Samo je nekoliko tjedana Samsung Galaxy Note 4 izašao na tržište, ali u ovih nekoliko dana ljudi su već počeli nailaziti na problem sa svojim uređajem. Samsung Galaxy Note 4 - pražnjenje baterije jedan je od problema s kojima se korisnici najviše suočavaju. Veliki broj korisnika prijavio je ovaj problem, ali telefon ima veliku bateriju koja bi trebala osigurati dobro trajanje baterije. No jedna stvar je da većina korisnika puno koristi telefon prvih nekoliko dana. Telefon i njegova baterija također trebaju malo odmora.

Izdvajanje baterije Samsung Galaxy Note 4

Također pogledajte- Kako blokirati neželjene SMS ili MMS poruke na Galaxy Note 4

Kako biste smanjili trošenje baterije, možete provjeriti naš post sa savjetima za uštedu baterije na pametnim telefonima.

Koraci za rješavanje problema s pražnjenjem baterije Samsung Galaxy Note 4

Prije svega, za uštedu baterije koristite način uštede energije. Za to idite na Postavke, a zatim na Uštedu energije.

Metoda 1

> Pazite da povremeno ponovno pokrenete telefon.

> Idite na Postavke> Baterija na Galaxy Note 4 i pogledajte potrošnju baterije. Pogledajte možete li tamo saznati bilo kakvu uslugu ili aplikaciju s problemima. Ako primijetite da neka određena aplikacija troši više baterije, najbolja ideja je onemogućiti ili deinstalirati istu. Možete provjeriti aplikaciju Greenify jer je stvarno korisno prepoznati grube aplikacije.

Metoda 2

Drugi je brži način vraćanje na tvorničke postavke. No kako će ovaj postupak izbrisati sve podatke vašeg telefona, tako prvo stvorite sigurnosnu kopiju. Koraci vraćanja na tvorničke postavke gotovo su isti kao i Galaxy S5. Tako možete vidjeti naš post o tome kako resetirati Samsung Galaxy S5 na tvorničke postavke. Nakon što ste izvršili vraćanje na tvorničke postavke, ponovo instalirajte aplikacije selektivno.

Metoda 3

Ako ste ukorijenili svoj Samsung Galaxy Note 4, a zatim se suočite s problemom pražnjenja baterije, instalirajte aplikaciju Wakelock Detector jer ćete od ove aplikacije dobiti više informacija. Ova aplikacija također će vam pomoći ukloniti napuhano posuđe.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found