Vodiči

Kako riješiti problem s vijekom trajanja baterije Galaxy S6 Edge Plus

Galaxy S6 Edge Plus vodeći je Samsungov uređaj koji je došao s većim kapacitetom baterije i nekoliko vrhunskih značajki. Dodavanje ovih sjajnih značajki jedan je od glavnih razloga puno bržeg pražnjenja baterije. Mnogi korisnici S6 edge plus do sada su se žalili na ovaj određeni problem. Ali nikada nemojte smatrati da je to neispravan uređaj, a loš životni vijek baterije problem je kod većine pametnih telefona, a to je slučaj i s ovim modelom. Međutim, postoji puno opcija pomoću kojih se uvijek možete riješiti ovog problema s6 edge plus vijeka trajanja baterije. Ovdje su objašnjeni neki korisni trikovi za poboljšanje s6 edge plus trajanje baterije.

Pročitajte ovdje: Kako riješiti problem vibracija Galaxy S6 kada koristite brzi punjač

Pročitajte također: kako riješiti problem s mikrofonom Galaxy S6

Zatvorite nepotrebne aplikacije

Ovo je prvi savjet svima koji se suočavaju s problemom trajanja baterije sa Samsung Galaxy S6 Edge plus. U uređaju postoje mnoge aplikacije trećih strana koje neprestano troše ogromnu količinu baterije, a mnoge su vam aplikacije koje nisu vitalne. Dakle, idite na Postavke i krenite prema odjeljku baterije kako biste saznali koje su sve nepotrebne aplikacije koje troše veliku količinu baterije i deinstalirajte ih ili prisilno zaustavite. Ovaj se korak mnogima pokazao korisnim.

Ponovo pokrenite uređaj

Ovo je još jedna korisna metoda da biste se riješili problema s trajanjem baterije Galaxy s6 edge plus. Bez obzira na problem s kojim se suočite sa svojim uređajem, bilo da se radi o performansama, bateriji ili bilo kojem drugom problemu, ponovno pokretanje uređaja ponekad može riješiti problem u nekoliko sekundi. Držite pritisnutu tipku za napajanje nekoliko sekundi da biste je isključili i uključili.

www.youtube.com

Održavajte ciklus punjenja baterije

Bez obzira jeste li se suočili s bilo kojim problemom trajanja baterije ili ne, ali jedanput u mjesecu preporučuje se jedan puni ciklus punjenja baterije za pravilno održavanje baterije. Ono što morate učiniti je samo napuniti ga 100% i pokušati ga potpuno potrošiti. Ovo je vrlo koristan savjet za upotrebu baterije koji pomaže u održavanju baterije dulje vrijeme.

Onemogući uslugu lokacije

Svi ne moramo stalno koristiti uslugu lokacije, pa je najbolja opcija onemogućiti je i omogućiti samo kada je to potrebno. Na ovaj način možete uštedjeti veliku količinu baterije u svom Galaxy S6 Edge plus. Idite na postavke i onemogućite ovu uslugu. Naviknite se na to i možete primijetiti veliku promjenu u trajanju baterije skupog uređaja.

www.androidauthority.com

Isključite Bluetooth i Wi-Fi

Bluetooth, Wi-Fi, GPS, NFC itd. Neprestano se ažuriraju i tako jedu veliku količinu podataka, uz istrošenje velikog postotka baterije za manje vremena. Dakle, pokušajte ih isključiti kad ih ne trebate koristiti i uključiti ih u potrebi. Krenite prema postavkama i okrenite sve, čak i mobilne podatke, kako biste riješili problem Galaxy S6 Edge i vijeka trajanja baterije.

Izbrišite nekorištene aplikacije

Na vašem uređaju može biti mnogo aplikacija koje zapravo ne upotrebljavate. Pa, zašto blokirati prostor sa svim tim neiskorištenim aplikacijama? Oni loše utječu na vijek trajanja baterije, a utječe i na performanse. Dakle, samo ih deinstalirajte s uređaja i oslobodite što više prostora. Automatski će poboljšati performanse i trajanje baterije vašeg S6 Edge plus.

Koristite crne tapete

S6 edge plus nudi vam glatko uživanje u videozapisima i tapetama sa zaslonom visoke razlučivosti, ali istodobno pokretne pozadine i animirane pozadine troše veću količinu baterije. Dakle, pomoću crne pozadine možete u određenoj mjeri riješiti ovaj problem s vijekom trajanja baterije.

Vraćanje na tvorničke postavke

Ako vam nijedan od gore navedenih savjeta ne uspije, zadnja je opcija izvršiti vraćanje na tvorničke postavke, ali prethodno napravite sigurnosnu kopiju svih podataka jer će ovaj korak sve izbrisati s uređaja. Krenite prema postavkama> Sigurnosna kopija i resetiranje> Vraćanje na tvorničke postavke i izbrisat će sve podatke s vašeg S6 Edge plus.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found