Vodiči

Kako popraviti problem s kašnjenjem i zamrzavanjem Galaxy Note 4

Samsung Galaxy izvrstan je pametni telefon koji nudi mnogo više poboljšanih značajki sa svakom novom verzijom. No, očito je da u svemu treba imati neke bugove. Zaostajanje i zamrzavanje pametnog telefona usred nekih radova vrlo je često pitanje vezano uz bilo koji Samsung Galaxy. Ovaj se problem javlja i u Galaxy Note 4. Možda ste primijetili da se ovaj problem događa kada instalirate neke nove programe ili tijekom internetske aktivnosti. Ponovnim podizanjem sustava ponekad se može riješiti problem zaostajanja i smrzavanja Galaxy Note 4, ali nije zajamčeno da se nećete ponovno suočiti s problemom. Možete slijediti neke korake kako biste trajno riješili ovaj problem zaostajanja i zamrzavanja. O ovome se govori u nastavku.

Ako se suočite s bilo kojim drugim problemima s Galaxy Note 4, posjetite naše ostale postove.

Galaxy Note 4 Izdvajanje i zaostajanje

Također pogledajte - Kako riješiti problem ispražnjenja baterije Galaxy Note 4

Koraci za rješavanje problema s kašnjenjem i zamrzavanjem Galaxy Note 4

> Prvo pokrenite Galaxy Note 4 u sigurnom načinu rada i primijetite da ako postoji bilo kakav znak zaostajanja ili smrzavanja.

> Ako se ne suočite s takvim problemima, budite sigurni da je jedna od novih instaliranih aplikacija dovela do ovog problema.

> Pokušajte saznati aplikaciju odlaskom na popis aplikacija i iz nje izbrišite predmemoriju i podatke.

> Ali ako se i dalje suočavate s istim problemom, deinstaliranje ili onemogućavanje te aplikacije može riješiti problem zaostajanja i smrzavanja Galaxy Note 4.

> A ako se ovaj problem zamrzavanja ili zaostajanja dogodi tijekom pokretanja u sigurnom načinu, to se događa zbog problema s firmverom.

> Da biste ispravili problem s firmverom, morate se vratiti na tvorničke postavke koje prije zahtijevaju sigurnosnu kopiju važnih datoteka.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found