Vodiči

Kako popraviti postotak baterije koji se ne ažurira na iPhoneu 6s i iPhone 6s Plus

Trajanje baterije, performanse itd., Neki su od čestih problema s kojima se većina korisnika pametnih telefona neprestano suočava. No, neki od korisnika iPhonea 6S i iPhone 6S plus žalili su se na vrlo neobičan problem, a to je pokazatelj postotka baterije koji je zaglavljen u statusnoj traci, uopće se ne ažurira ili postotak baterije dramatično skače prema dolje nakon što nije došlo do promjene dugo vremena. Apple je kontaktiran zbog ovog problema i oni su ga prepoznali. Riječ je o softverskom izdanju za koje je Apple obećao objaviti neke ispravke sa sljedećom verzijom iOS-a. Ali nemojte paničariti jer se u međuvremenu možete poslužiti nekim trikovima da biste se riješili ovog problema. Ispravci su objašnjeni u nastavku:

Također pročitajte: 5 načina kako popraviti da iPhone 6S Bluetooth ne radi

Također možete pročitati: oKako smjestiti svoje iPhone 6S kontakte na početni zaslon.

Potencijalni popravci za popravljanje postotka trajanja baterije koji se ne ažurira na iPhone 6S i 6S plus:

Rješenje 1:

Prema Appleu, ovaj se problem uglavnom javlja kod korisnika koji su promijenili vremensku zonu iz nekih razloga i nisu aktivirali automatsku značajku datuma i vremena. Slijedite korake u nastavku da biste omogućili automatsku značajku datuma i vremena za rješavanje problema.

 • Prvo provjerite jesu li na vašem uređaju uključeni mobilni podaci ili Wi-Fi veza.
 • Zatim otvorite aplikaciju za postavke na iOS uređaju i dodirnite općenito.
 • Pritisnite opciju Datum i vrijeme.
 • Ovdje ćete vidjeti opciju nazvanu "postavljeno automatski". Uključite ga.

osxdaily.com

To je to, a zatim ponovo pokrenite uređaj. Slijedite upute u nastavku za ponovno pokretanje iOS uređaja.

 • Prvo pritisnite tipku za napajanje ili zaključavanje u iPhoneu 6S i 6S plus koji se obično nalazi na gornjoj strani ili u gornjem desnom kutu.
 • Zatim pritisnite gumb za početnu stranicu smješten u donjoj sredini.
 • Držite pritisnute obje tipke nekoliko sekundi dok na zaslonu ne primijetite Appleov logotip. Može potrajati oko 10 sekundi, a uređaj će se ponovno pokrenuti.

Dakle, izvedite metodu i sada provjerite je li problem riješen za vas.

Ako vam gornja metoda ne uspije, slijedite drugu metodu.

Rješenje 2:

Ponekad vam samo mali prekidač na zaslonu pokazatelja postotka baterije može riješiti problem. Ono što morate učiniti je isključiti ga, a zatim ponovno vratiti natrag, što će ažurirati mjerač baterije, iako je ovo rješenje privremeno. Evo postupka prebacivanja pokazatelja postotka baterije na vašim iPhone 6S i iPhone 6S plus.

 • Otvorite aplikaciju za postavke s početnog zaslona.
 • Dodirnite općenito, a zatim upotrebu.
 • U upotrebi, dodirnite opciju postotka napunjenosti baterije da biste je postavili "UKLJUČENO". Ili ga isključite ako je bio uključen pa opet.
 • Izlaz iz aplikacije za postavke.

www.youtube.com

Možda ćete se riješiti problema sa zaglavljenim pokazateljem postotka baterije odmah slijedeći ovu metodu.

Iako bi gornja dva koraka mogla uspjeti za mnoge, neki od vas i dalje se mogu suočiti s problemom ako se dogodi zbog OS-a. Dakle, trebate pričekati dok Apple ne izađe sa sljedećom verzijom OS-a koja bi bila iOS 9.3. Uvijek se predlaže ažuriranje s najnovijom verzijom jer može ispraviti mnoge pogreške svog prethodnika. Stoga, ne zaboravite ažurirati svoj uređaj najnovijim iOS 9.3 kada ga je izdao Apple.

Ali u međuvremenu pokušajte slijediti gore navedene metode i privremeno se riješite problema.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found