Vodiči

RAW: Oličenje GTA igranja uloga

RAW je mrežna igra za igranje uloga za više igrača (MMORPG) koja se fokusira na realizam i strukturu Kickstartera. Među svim ambicioznim obuzimajućim igrama za više igrača otvorenog svijeta, RAW se može istaknuti od ostalih svojih kolega. Već neko vrijeme igre Killerwhale Games prikupljale su sredstva za uvođenje RAW-a.

Stvarne svakodnevne implikacije na RAW

RAW značajnu inspiraciju crpi iz kritički hvaljenih Grand Theft Auto, Rust i Arma Life. Uz to, RAW je iznio veliku pozornost na stvarne društvene aspekte. Na primjer, državni mehaničar može se popeti na ljestve gdje igrači imaju priliku postati gradonačelnici manjih gradova. Štoviše, igrači se također mogu popeti na ljestvici i postati vođa poslovnog sustava regije.

S RAW-om igrači mogu unajmiti druge igrače, a također bi radili u interaktivnom okruženju. Do sada je RAW prikupio više od milijun pregleda na prikolici Kickstarter. A putem crowdfundinga, tvrtka je prikupila 100 000 USD. Čini se da je RAW stvorio za sebe meku točku među igračima. Ipak, ljudi se također pitaju daje li Killerwhale ekstremna obećanja koja možda neće nastati nakon izlaska igre.

Igrači trebaju staviti benzin u svoja vozila i platiti parkiranje u RAW-u

Internetski izvori sugeriraju da je RAW prvi projekt koji je već privukao veliku pažnju u industriji igara. U RAW-u igrači mogu konstruirati gradove i oporezivati ​​zaradu igrača. Prema izvorima, RAW jamči realističan prikaz igranja koji bi bio izuzetno točan.

Igrači će morati platiti naknade za parkiranje ako posjete mjesta u igri. Čak se i vozila u RAW-u moraju redovito puniti gorivom. Nadalje, igrači moraju graditi benzinske crpke i puno automobila kako bi zaradili za život. Ogroman opseg koji RAW sprema igračima, zabrinjava nekoliko igrača.

Programer je svjestan izazova koji stoje pred njima i RAW-om. Za igru ​​bi bilo potrebno značajno vrijeme u igri, zajedno s kodiranjem i trudom.

Izazovi s kojima se Killerwhale do sada suočavao

Prema Killerwhaleu, glavni je izazov otpustiti programere kao i 3D modelere. Središnji sustav igre od sada je u uobičajenom tekstualnom obliku. Killerwhale još uvijek nije objavio službeni video, slike i kratak pogled predstojeće igre. Pratite nas!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found