Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za kuhanje za Android, iPhone i iPad

Veliko hvala programerima aplikacija koji su tržište aplikacija napunili brojnim korisnim aplikacijama koje nam u velikoj mjeri pomažu u svakodnevnom životu. Bilo da želite svakodnevno dobivati ​​novosti o vremenu, neke savjete o kondiciji ili neke korisne savjete za kuhanje, aplikacije su uvijek dostupne za sve takve slučajeve. Slično tome, ako želite biti stručnjak u kuhinji, opet možete potražiti pomoć aplikacija za to. Mnoštvo aplikacija za kuhanje dostupno je za sve platforme kao što su Android i iOS, a ako tražite najbolje aplikacije za kuhanje, nastavite čitati.

Također pogledajte: Najbolje najbolje aplikacije za nove roditelje

10 najboljih aplikacija za kuhanje za Android i iOS

Mreža hrane u kuhinji

Jedna od najboljih aplikacija za kuhanje dolazi s više od tisuću recepata, dok se novi recepti redovito dodaju. Kao što i samo ime govori, aplikacija radi isto što jest, predstavlja vam velike kuhare u kuhinji iz različitih mreža izravno putem vašeg mobilnog uređaja. Dostupna za obje platforme, Android i iOS, ova aplikacija za kuhanje također dolazi s brojnim fotografijama i videozapisima iz nekoliko emisija i kuhara mreže hrane. Također postoji mogućnost pretraživanja po kuharu ili sastojcima. Pretvarač u aplikaciji je još jedna korisna značajka koja omogućava korisnicima da nešto pretvore u razumljivi volumen težine.

Kuhinjske priče

Ovo je besplatna aplikacija za kuhanje dostupna za Android i iOS. Kuhinjske priče mogu se smatrati jednom od najboljih aplikacija za kuhanje koja sadrži brojne recepte dok se svakodnevno dodaju novi recepti. Dakle, možete biti sigurni da ćete svaki dan dobiti nešto novo. Uz tekst i fotografije u aplikaciji, jasni videozapisi pomažu vam još više u najjednostavnijem procesu kuhanja. Recepti se mogu filtrirati i po zemljama, pa samo osigurajte koji ćete recept pripremiti za vas na poseban dan, a zatim se odlučite za njega.

BigOven

Želite li kuhanje učiniti mnogo jednostavnijim? Idite na preuzimanje ove aplikacije. Osigurava da kuhanje nije ništa drugo do prava zabava. Ova aplikacija sadrži bezbroj recepata kojima možete impresionirati svoje drage. Uz sve to, BigOven vam čak omogućuje dodavanje snimke vlastitog recepta kako bi ga drugi mogli vidjeti. Društvena značajka je još jedna snažna značajka ove aplikacije za kuhanje kroz koju zapravo možete vidjeti što pripremaju drugi poput vaših prijatelja, obitelji i rodbine. Jednom riječju, ova je aplikacija nevjerojatna i pravi je partner onima koji vole provesti neko kvalitetno vrijeme u kuhinji.

Zelena kuhinja

Jeste li vege? Tada je to aplikacija na koju možete sigurno paziti. Aplikacija za kuhanje Green Kitchen najbolja je aplikacija za vegetarijance koja se sastoji od ogromne biblioteke vege recepata. Međutim, ovo je premium aplikacija i dostupna je za iOS. Uputa je vrlo jasna, tako da je možete lako razumjeti. Fotografije su tu i za dodatnu pomoć. Uz vegetarijanske recepte dostupne su i opcije bez glutena. Dakle, ovo je savršena aplikacija za ljude svjesne figure.

Ukusno

Bez sumnje jedna od najboljih aplikacija za kuhanje svih vremena koja nam može uvelike pomoći u kuhinji. Ima brojne recepte, a potrebni možete potražiti putem njegove izvrsne tražilice. Još jedna od najboljih atrakcija aplikacije je što se tražilica može dodatno prilagoditi vašim potrebama i s vremenom će naučiti vašu prehrambenu naviku, pa će vam početi preporučivati ​​recepte koji će zaista odgovarati vašem načinu života. Ti se recepti i sastojci mogu čak spremiti na popis za kupnju u aplikaciji, tako da se kasnije na tom popisu može lako koristiti za kupnju. Ova je aplikacija dostupna za Android i iOS.

Ukusno Ella

Još jedna aplikacija za kuhanje koja se mora spomenuti na popisu, a koja je savršena ako tražite neka od ukusnih jela, a pritom želite provjeriti zdravlje. Da, ova aplikacija Kuhanje sadrži sve ukusne recepte za obroke i deserte koji zadržavaju gluten u uvali, a također su prikladni u slučaju da tražite nešto poput plana detoksikacije. Dostupna i za Android i za iOS, ova aplikacija dolazi s jasnim i lako razumljivim receptima, zajedno sa fotografijama nakon kojih je priprema obroka samo pitanje sekunde.

CookPad

Ovo je vrlo korisna aplikacija ako ste već stručnjak za kuharsku umjetnost i želite je predstaviti svojim prijateljima, obitelji i drugima. Preuzmite ovu aplikaciju na svoj mobilni uređaj, a zatim prenesite svoje recepte zajedno sa snimkom onoga što ste skuhali. Ljudi će to komentirati, a moći ćete vidjeti i što su drugi tamo prenijeli i podijelili. Recepti su zapravo razvrstani u brojne kategorije, a u aplikaciji se za vas kreira drugačiji profil. Pa, zašto kasno? Ako ste dovoljno sigurni u svoje recepte i sastojke, počnite dijeliti recepte i pustite druge da to sigurno isprobaju.

Vilice iznad noževa

Ovo ime izgleda vrlo poznato zar ne? Ime je tog popularnog filma o zdravoj prehrani, a programeri su također izašli s istoimenom aplikacijom. Sve je u vezi sa zdravom prehranom, ali svi recepti stvarno zalijevaju usta i dokazuju da zdrava prehrana ne znači uvijek dosadan obrok. Da, sastoji se od više od 200 recepata i svi su usredotočeni na cjelovitu hranu i biljni obrok. Međutim, možete ga sigurno isprobati je li zdrava prehrana ono u što vjerujete da biste ostali u formi.

SideChef

Jeste li novi u kuhanju? Ne brinite jer je ovaj SideChef savršen za sve koji imaju brojne recepte, a svi oni sadrže jasne upute, korak po korak, zajedno s fotografijama, videozapisima i glasovnim naredbama. Pomoću njih aplikacija vam nudi dovoljno mogućnosti da prilagodite veličinu posluživanja prema kojoj će se sastojci također pretvoriti kako bi vam puno pomogli. Kad je priprema završena, možete je snimiti i podijeliti u SideChef zajednici kako biste malo cijenili vaš posao. I ova je aplikacija Kuhanje dostupna za Android i iOS platformu.

Youmiam

Posljednja aplikacija za kuhanje na popisu koja je puno sličnija platformi društvenih mreža i radi na Pinterest stilu koji vam omogućuje dijeljenje recepata, a feed različitih recepata možete dobiti i od drugih. Aplikacija Youmiam zaista je od velike pomoći koja vam pomaže u svakom koraku ako volite kuhati. Ovo je potpuno besplatna aplikacija dostupna za Android i iOS platformu.

Dakle, ovdje je navedeno 10 najboljih aplikacija za kuhanje za Android, iPhone i iPad. Možete iskoristiti bilo koji od njih i uskoro postati stručnjak za kuhanje.

Također pogledajte: Najbolje najbolje iPhone aplikacije u 2017. godini

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found