Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za iPhone 8 i iPhone 8 Plus

Jeste li nedavno kupili najnoviji flagship od Applea, iPhone 8 ili iPhone 8 Plus? Ako je to slučaj, onda je ovo definitivno dobra vijest - prvo postavite telefon u potpunosti, a zatim nastavite s instaliranjem najkorisnijih i najfinijih aplikacija kako biste na najbolji način iskoristili svoj uređaj. Napravili smo popis najboljih najboljih aplikacija za iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Pročitajte.

Također pogledajte: Najbolje najbolje besplatne aplikacije za Mac OS X

10 najboljih najboljih aplikacija za iPhone 8 i iPhone 8 Plus

Definitivno je da svi prvo instaliramo Facebook, Facebook Messenger i Whatsapp kako bismo ostali u kontaktu s bližnjima i dragima. Dakle, prvo počnite s tim, a zatim slijedite popis ovdje.

Netflix

Ova aplikacija za zabavu mora se nalaziti na vašem iPhoneu 8. Netflix vam omogućuje gledanje omiljenih filmova i TV emisija. Dakle, gdje god se nalazili, u restoranu, parku ili u uredu, ova aplikacija može vam biti stalno pravi pratilac. Također, na uređaju sprema podatke o vašem računu, povijest gledanja itd. Tako da možete početi gledati TV emisije ili filmove tamo gdje ste stali.

Preuzmite Netflix

Nana

Vrlo korisna financijska aplikacija koja će vas spasiti u slučaju da potrošite proračun do kraja svakog mjeseca. Ova aplikacija omogućuje vam izradu proračunskog plana, podsjećanje na plaćanje računa i praćenje vaših navika trošenja. Ako su vam potrebni savjeti o mjesečnom čekanju ili uštedi, ova je aplikacija uvijek spremna da vam pomogne. Također, postoji mogućnost unosa svih podataka o računu vaše banke zajedno s podacima o kreditnoj kartici i to će razviti personalizirani proračun za vas.

Preuzmite Mint

Gboard

Ovo je savršena aplikacija za iPhone 8 i iPhone 8 Plus, u slučaju da niste zadovoljni tipkovnicom uređaja. Gboard je idealan izbor koji može olakšati tipkanje. Riječ je o tipkovnici bogatoj značajkama s tipkanjem gestama, gomilom GIF-a, emojija itd. Također, na tipkovnici se nalazi Googleova traka za pretraživanje tako da možete dobiti odgovore na bilo koji upit i zalijepiti ga izravno u razgovor. Dakle, kako bi vaš razgovor bio zanimljiviji, Gboard je obavezna aplikacija na vašem iPhoneu 8.

Preuzmite Gboard

Bitmoji

Ako nastavite čavrljati tijekom cijelog dana i tražite emojije kako biste stvari učinili zabavnijima, Bitmoji je idealan izbor za vas. Sadrži hrpu naljepnica odakle možete odabrati bilo što da biste je poslali na iMessages. Osim ovih, omogućuje vam prilagođavanje kose, boje očiju, dodataka, odjeće itd. Crtića kako bi izgledao po vašem. Najbolji dio je što se ova aplikacija može povezati sa Snapchatom, tako da se emojiji i naljepnice mogu koristiti i u Snapchatu.

Preuzmite Bitmoji

Signal

Volite li biti sigurni i sigurni cijelo vrijeme? Ako je tako, onda je ova aplikacija za vas. Signal podržava razmjenu tekstualnih poruka, glasovne pozive, grupne poruke itd. I osigurava da su svi vaši chatovi šifrirani i sigurni. Kroz ovo možete poslati i medijske privitke. Jednom riječju, ovo je dobra zamjena za Whatsapp, Snapchat ili slične aplikacije. Pronaći ćete ga u iTunesu koji preporučuju svi zaštitari.

Preuzmi signal

Google fotografije

Ako niste zadovoljni s bibliotekom fotografija iCloud, ova aplikacija Google Photos obavezna je aplikacija za vaše iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Može vam poslati bezbroj fotografija, a moći ćete i pretraživati ​​fotografije i dijeliti ih s članovima svoje obitelji putem Google Smart. Dakle, uvijek je dobro držati ovu aplikaciju na uređaju da biste uživali u foto sesiji.

Preuzmite Google fotografije

MyFitnessPal

Jedna od najboljih aplikacija za iPhone 8 koja vam može pomoći da ostanete u formi. Ovo je zapravo aplikacija za praćenje kondicije koja je dizajnirana da pripazi na vaše svakodnevne aktivnosti. Na primjer, sinkronizira podatke o vagi, vodi evidenciju o unosu kalorija, prati vaše debljanje i gubitak itd. Najbolji dio ove aplikacije je što vam omogućuje povezivanje s drugim prijateljima koji vas mogu ohrabriti tijekom vaših kondicijskih aktivnosti .

Preuzmite MyFitnesspal

Snapseed

Uređivač fotografija obavezan je na svakom telefonu jer je ovo doba interneta i svi svako malo dijelimo zanimljive slike. Snapseed je vrlo koristan uređivač fotografija koji ima zanimljivo sučelje temeljeno na gestama. Opremljen je bezbrojnim filtrima kako bi snimljene slike bile visoko poboljšane. Manipuliranje slikama je bez muke. Na primjer, trebate samo prevući slike vodoravno i njihov će se intenzitet promijeniti. Slično tome, ako želite promijeniti načine, samo povucite okomito i to je to.

Preuzmite Snapseed

Mrkva Vrijeme

Iako je trgovina aplikacija ispunjena toliko mnogo vremenskih aplikacija, ova vremenska aplikacija Mrkva izvrsna je za potragu koja vam omogućuje da prilagodite sve prema svojim željama. Upoznat ćete sve vremenske prilike svog grada i bilo kojeg drugog područja koje želite. Weather Underground u aplikaciji Carrot Weather integrira se s lokalnim meteorološkim postajama i tako vam pomaže da znate lokalne vremenske informacije.

Preuzmite Carrot Weather

Tijek rada

Ovo je izvrsna aplikacija za automatizaciju za iPhone koja je osmišljena kako bi vam posao učinila bržim i bez muke. Međutim, prvo ga morate konfigurirati. Na primjer, ako konfigurirate tijek rada, on može priložiti dvije slike, promijeniti im veličinu i na kraju spremiti u određeni album. Dakle, ovo automatizira niz radnji samo jednim dodirom. Ova je aplikacija zaista korisna koju je Apple napokon nabavio. Ova je aplikacija dostupna u trgovini aplikacija.

Preuzmite tijek rada

Dakle, ovo je 10 najboljih najboljih aplikacija za iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Nabavite ih na svoj novi iPhone i izvucite najbolje iz uređaja. U trgovini aplikacija dostupno je mnogo drugih aplikacija koje ćete morati izvršavati bez problema. Većina ovdje nabrojanih aplikacija besplatna je, pa ih stavite na svoj uređaj bez razmišljanja.

Također pogledajte: Najbolje najbolje aplikacije za Chromebook

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found