Vodiči

5 načina da se popravi zeleni zaslon iPhone 5

Za korisnike iPhonea nema ništa gore nego vidjeti svoj telefon kako ne reagira, smrznut i zaslon u određenoj neobičnoj boji. Jedno od pitanja je zeleni zaslon. Srećom, mnogi su korisnici izvijestili da ovaj problem nije tako kompliciran kao na primjer bijeli zaslon smrti na iPhoneu. Ako imate ovaj problem, slijedite dolje navedena rješenja, 5 načina da popravite zeleni zaslon iPhone 5 i nadamo se da ćete to riješiti. Imajte na umu da ćete se morati strpjeti s nekim rješenjima. Međutim, ako to ne popravite, obratite se Appleu što je prije moguće i pogledajte kako vam mogu pomoći.

Također pogledajte: 5 načina za rješavanje problema s plavim zaslonom smrti i ponovnog pokretanja iPhone 5s

5 načina kako popraviti zeleni zaslon iPhone 5

Izvor: pcworld.hu

Rješenje br. 1: Ponovo pokrenite uređaj

Pritisnite i držite gumb za spavanje / buđenje, a kad se pojavi klizač, povucite ga da biste isključili iPhone 5. Pričekajte minutu i ponovite isto da biste ga uključili - pritisnite i držite gumb za spavanje / buđenje. Ovo je rješenje najjednostavniji od svih 5 načina kako popraviti zeleni zaslon iPhone 5, a ponekad rješava problem.

www.iphonehacks.com

Ako je vaš uređaj potpuno reagirao kad se pojavio zeleni zaslon, a ne možete ga ponovno pokrenuti gore prikazanom metodom, pokušajte ponovno pokrenuti prisilno. Da biste to učinili, istodobno pritisnite i držite tipku za spavanje / buđenje i gumb Početna dok na zaslonu ne vidite Appleov logotip.

support.apple.com

Rješenje br. 2: Povežite telefon s računalom

Za ovo rješenje jedino što biste trebali učiniti je povezati telefon, a ne pokušavati ga vratiti ili nešto slično. Samo priključite kabel u svoje računalo. Morat ćete pričekati pet ili deset minuta, ponekad i više, ali nakon nekog vremena pojavit će se Appleov logotip.

Rješenje br. 3: Uključite uređaj u izvor napajanja

Upotrijebite originalni punjač i priključite uređaj. Ostavite ga nekoliko minuta.

Rješenje br.4: Izvadite bateriju

To je također nešto što biste trebali isprobati jer je ovo rješenje mnogima pomoglo da riješe problem. Isključite telefon i uklonite vijke koji se nalaze na dnu telefona.

www.muchbuy.com

Trebat će vam vakuum koji ćete postaviti na zaslon, a zaslon odvojite odgovarajućim alatom. Kad to učinite, vidjet ćete dva vijka, pa ih i uklonite. Zatim izvadite bateriju, ispuhnite prljavštinu i prašinu i vratite je unutra.

www.ifixit.com

Ako to nikada prije niste učinili ili ako niste sigurni kako to učiniti, zamolite nekoga tko zna da to učini umjesto vas ili preskočite ovaj korak.

Rješenje br.5: DFU način

Ako vam prethodna rješenja nisu pomogla, trebali biste isprobati DFU način. Međutim, čak i ovo rješenje ponekad ne rješava problem, zbog čega ovaj postupak možete ponoviti nekoliko puta. Uraditi ovo:

  • Povežite svoj uređaj s računalom pomoću USB kabela i uključite iTunes
  • Isključite iPhone 5
  • Pritisnite i držite tipku za uključivanje nekoliko sekundi
  • Nastavite držati tipku za uključivanje i istodobno pritisnite i držite tipku za početak
  • Radite to deset sekundi
  • Nakon deset sekundi prestanite držati tipku za uključivanje i dalje držite tipku za početak
  • Vidjet ćete iTunes poruku da je vaš iPhone 5 otkriven.

Zeleni zaslon više neće biti, a vaš će uređaj raditi savršeno.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found