Vodiči

Kako istodobno koristiti Galaxy S7 Edge s dvije SIM i microSD kartice

Kao i mnogi telefoni prethodne generacije, Samsung Galaxy S7 Edge dolazi s kompromisom, a telefon prihvaća dual SIM samo ako odustanete od microSD kartice. Međutim, postoji zaobilazno rješenje tako da možete imati instalirane dvije SIM kartice i memorijsku karticu. Jednostavno slijedite ove upute:

Prvo će vam trebati nano Sim kartica, micro SD kartica, upaljač, škare i malo ljepila. Prvi korak je potpuno rastavljanje SIM kartice pomoću plamena s upaljača, zadržavajući samo zlatne iglice s površine koje su pričvršćene na mikročip koji se nalazi unutra.

Ostatak SIM-a mora se poravnati, a zatim zalijepiti na dno microSD kartice, tako da se zlatne igle savršeno uklapaju u SIM ladicu telefona.

Ako je postupak lijepljenja obavljen ispravno, ne smije doći do neravnina i trebali biste moći umetnuti kutiju s karticom bez oštećenja vašeg mobilnog telefona.

Nadalje, novu SIM karticu možete konfigurirati pomoću aplikacije "dual SIM manager" ili povećati internu memoriju telefona pomoću microSD kartice.

Evo uputstva sa slikama:

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found