Vodiči

5 načina da se popravi smrznuti iPhone 5s

Svi se možemo složiti oko jednog - iPhone 5s je izvrstan mobilni uređaj. S vremena na vrijeme može se pojaviti problem, ali to je normalno za bilo koji telefon. Ponekad se telefon usred slanja poruka, igranja igre ili korištenja neke od vaših omiljenih aplikacija može smrznuti. Nema razloga za paniku, jer smo svi takvo što doživjeli, i kao i za većinu problema s iPhoneom, mora postojati lako rješenje. Pripremili smo nekoliko rješenja koja biste trebali provjeriti, 5 načina kako popraviti smrznuti iPhone 5 i sigurni smo da će se neodzivni telefon vratiti u normalu. Počnimo.

Također pogledajte: 5 načina za popravljanje aplikacije "Zamrznuta kamera" na iPhoneu 5s

5 načina kako popraviti smrznuti iPhone 5s

Izvor: fonearena.com

Rješenje br. 1: Prisilite aplikaciju da se zatvori

Ako se smrznuta situacija dogodila dok ste koristili neke od aplikacija koje imate na iPhoneu, evo što biste trebali učiniti: dvaput pritisnite gumb početna i prikazat će se popis aplikacija. Pronađite aplikaciju koju ste koristili i prijeđite prstom prema gore da biste je zatvorili. Drugo rješenje je pritisnuti i držati gumb za početnu stranicu nekoliko sekundi dok se aplikacija ne zatvori. Ovo je najjednostavniji od svih 5 načina kako popraviti smrznuti iPhone 5s.

Rješenje br.2: Ponovo pokrenite telefon

Da biste ponovno pokrenuli iPhone 5s, pritisnite i držite tipku za spavanje / buđenje i vidjet ćete klizač. Jednostavno ga povucite za ponovno pokretanje uređaja.

Rješenje br.3: Resetirajte uređaj

Da biste resetirali uređaj, trebate istovremeno pritisnuti gumb za početni zaslon i gumb za spavanje / buđenje i držati oko deset sekundi.

Rješenje br.4: Napunite iPhone 5s

Ponekad ovo pomaže. Ostavite telefon da se neko vrijeme puni, a zatim ga pokušajte ponovo koristiti. Nadam se da će uspjeti.

Rješenje br.5: Vratite

Povežite svoj uređaj s računalom. Nakon što iTunes prepozna vaš iPhone 5s, odaberite opciju Vrati na ploči sažetka iTunesa.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found