Vodiči

Najbolje VR aplikacije za iPhone

Tehnologija raste tako brzo da jedva da postoji nešto na svijetu što je nemoguće. A virtualna je stvarnost, naravno, sjajna inovacija koja nam omogućuje uživanje u stvarnom vremenu nekih stvari. Pa, za ovo su potrebne slušalice za virtualnu stvarnost koje su relativno skupe i mnogi od nas to sebi ne mogu priuštiti. Ako imate iPhone, možete imati VR iskustvo, ali ipak, trebat će vam VR slušalice, ali to može biti jeftinije. Dakle, da biste uživali u VR sadržaju na svom iPhoneu, sve što vam treba je iPhone sa sustavom iOS 10, jeftinije VR slušalice i naravno VR aplikacije.

Iako su na Amazonu dostupne jeftine VR slušalice, VR aplikacije za iPhone dostupne su u App Storeu. U ovom smo članku popisali 10 najboljih VR aplikacija za iPhone.

Također pogledajte: Kako postaviti kućno dijeljenje na iPhoneu i iPadu

10 najboljih VR aplikacija za iPhone

YouTube

YouTube je vjerojatno najbolja i najčešće korištena VR aplikacija koja ne zahtijeva ponovno preuzimanje, jer je već prisutna na gotovo svima uređajima. Najbolji dio je što je ova aplikacija potpuno besplatna. Zahvaljujući uključivanju videozapisa od 360 stupnjeva sada možete uživati ​​u iskustvu virtualne stvarnosti. Ono što morate učiniti je ukucati videozapise s 360 stupnjeva na YouTubeu na svom iPhoneu, dodirnuti ikonu VR, a zatim nositi VR slušalice kako biste utonuli u svijet radosti.

Preuzmite YouTube za iPhone

Incell VR

Još jedna izvrsna VR aplikacija za iPhone koju treba spomenuti na popisu. Ovo je nesumnjivo jedna od najboljih VR aplikacija za iPhone koja je potpuno besplatna. Dakle, opet, ovo neće zahtijevati da potrošite niti jedan novac. Ovo je zapravo trkačka igra unutar ljudskog tijela. Igrate se u ljudskom tijelu, iskustvo je stvarno super. Igra se odnosi na zaštitu čovjeka na staničnoj razini. Korisnici će morati prikupiti predmet u igri. Prekrasne boje i veličina zaista su ugodni.

Preuzmite Incell VR za iPhone

Google Street View

Volite li putovati oko svijeta? Pa, nabavite ovu aplikaciju Google Street View na svom iPhoneu i bit ćete spremni. Ova aplikacija Street View nudi iskustvo u stvarnom vremenu vodeći vas na razna mjesta širom svijeta. Bez obzira želite li pogledati Eiffelov toranj ili je riječ o Kineskom zidu, Google Street View pružit će nevjerojatno iskustvo. Čak se i pomoću ove aplikacije mogu stvoriti vlastite sfere od 360 stupnjeva kako biste ih mogli dodati u kolekciju.

Preuzmite Google Street View za iPhone

Discovery VR

Discovery je jedan od omiljenih kanala jer nam je dao do znanja o mnogim stvarima o kojima doista nismo svjesni. Pa, kako bi bilo da to iskustvo stvarno dobijete? Aplikacija Discovery VR upravo je savršena za to. Ova aplikacija za iPhone dostupna je u trgovini aplikacija putem koje možete uživati ​​u gotovo svim, počevši od divljih životinja, kratkih filmova, dokumentarnih filmova itd. Još jedna sjajna stvar ove aplikacije je što je dostupna besplatno.

Preuzmite Discovery VR za iPhone

Jaunt VR

Aplikacija Jaunt VR nužna je aplikacija koja nije ograničena samo na jednu vrstu, već ima mnoštvo videozapisa od 360 stupnjeva u različitim nišama. Bilo da se radi o glazbi, kratkim filmovima, dokumentarcima, filmovima, putovanjima ili sportovima, Jaunt VR je izvrstan izbor za sve. Kroz ovu aplikaciju možete putovati po različitim gradovima svijeta, dok možete provesti neko slobodno vrijeme u filmovima, TV emisijama i video zapisima.

Preuzmite Jaunt VR za iPhone

Zombie Shooter VR

Ovo je zabavna VR igra koja je zaista očaravajuća. Zombie shooter VR u prošlosti je bila plaćena aplikacija, no nedavno je ovo potpuno besplatno za preživljavanje u konkurenciji. Dakle, ispružite ruke prema aplikaciji. Ova igra govori o putovanju podzemnom željeznicom dok se borite protiv mase zombija. Ne smije se raditi ništa posebno, samo pogledajte zombije i puška će vam se automatski aktivirati.

Preuzmite Zombie Shooter VR za iPhone

Kraj svemira VR

Volite li tu znanstveno-fantastičnu igru? Tada će vam ova aplikacija biti najbolja. End Space VR omogućit će vam da istražite svemir na najbolji način nudeći vam nevjerojatno iskustvo. Istražite svemir svemirskim letjelicama, istovremeno oslobađajući i neprijateljski svemirski lovac. Sadrži izvrsni 3D impresivni zvuk i vrhunsku grafiku koji čine VR iskustvo zaista zabavnim.

Preuzmite End Space VR za iPhone

Unutar

Još jedna besplatna i jedna od najboljih VR aplikacija za iPhone koju možete besplatno dobiti u trgovini aplikacija. Nudi izvrsno iskustvo u kojem zaista uživate i nešto više od onog vrhunskih videozapisa od 360 stupnjeva. Ova je aplikacija prije bila poznata kao Vrse, ali je preimenovana u Within. Sadrži mnoštvo VR sadržaja, od glazbe, videozapisa do novinarskih izvještaja. Ovo je izvrsna aplikacija. Dakle, prenesite ga na telefon i istražite stvarnost VR-a.

Preuzmi Within za iPhone

Roller Coaster VR

Jeste li ikada iskusili zabavu Roller coastera? Ako ne, onda je vrijeme da steknete to pravo iskustvo. Aplikacija Roller Coaster dostupna je u trgovini aplikacija besplatno. Aplikacija će vas odvesti na egzotična mjesta na otoku gdje ćete moći uživati ​​u nevjerojatnoj ljepoti prirode.

Preuzmite Roller Coaster VR za iPhone

Uklete sobe: Bijeg

Još jednu besplatnu igru ​​za spomenuti na popisu. Ako volite gledati horor filmove ili video zapise, onda je ova aplikacija za vas. Uklete sobe: bijeg se vrti oko uklete kuće. Ima brojne sobe i odatle morate pobjeći rješavanjem misterija i interakcijom s predmetima. Za rješavanje zagonetki potrebno je malo mozga.

Preuzmite Uklete sobe: Bijeg za iPhone

Dakle, ovo je 10 najboljih VR aplikacija za iPhone. Svi su dostupni besplatno, samo ih pokupite iz trgovine App Store, to je to. Aplikacije su različite i omogućit će vam da iskusite različite stvari.

Također pogledajte: Kako upravljati mobilnim podacima na iPhoneu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found