Vodiči

Kako onemogućiti Samsung Galaxy S8 uvijek na zaslonu

Ako vam se iz nekog razloga ne sviđa Samsung Galaxy S8 Always on display i želite ga isključiti, nastavite čitati jer ćemo upravo o tome ovdje razgovarati.

Galaxy S8 dolazi s mnoštvom zanimljivih i korisnih značajki, uključujući Uvijek na zaslonu. Kad isključite zaslon, on ostaje uključen zahvaljujući ovoj značajci. Kad je omogućena, zaslon ostaje uključen cijelo vrijeme kako bi prikazivao informacije poput razine baterije, vremena i datuma te neke obavijesti. Ovo je prilično korisno jer sve ove stvari možete vidjeti na prvi pogled, bez potrebe za otključavanjem telefona.

Međutim, ova značajka troši određenu količinu baterije. To je glavni razlog zašto ga neki korisnici žele onemogućiti. Razgovarali smo o trajanju baterije Galaxy S8 i načinima kako ga poboljšati, a jedna od stvari koju smo spomenuli je Uvijek na zaslonu. Isključivanjem baterije trajat će dulje.

Također pogledajte: Kako omogućiti pametni boravak na Samsung Galaxy S8 i S8 Plus

Kako isključiti Samsung Galaxy S8 Uvijek na zaslonu

Možete prilagoditi Samsung Galaxy S8 Uvijek na zaslonu ili ga možete u potpunosti isključiti. Na tebi je. Govoreći o prilagodbi, ne zaboravimo spomenuti da možete postaviti raspored i odabrati kada će ga zadržati. Ako vam se ta ideja ne sviđa, možete je onemogućiti. Potrebno je par sekundi i nekoliko dodira. Samo slijedite korake u nastavku.

  • Otvorite aplikaciju Postavke
  • Zatim dodirnite Zaključani zaslon i sigurnost
  • Pronađite Uvijek na zaslonu i prekidač pored njega isključite

Kao što sam rekao, samo nekoliko dodira i gotovi ste. Ako se ikad predomislite i želite omogućiti Samsung Galaxy S8 Uvijek na zaslonu, slijedite ove korake i ponovo prebacite prekidač da biste ga omogućili.

Također, ne zaboravite da ovu značajku možete prilagoditi prema svojim potrebama. Ne mora biti stalno uključeno, jer možete postaviti raspored. Ako želite malo više istražiti Uvijek na zaslonu, idite na Postavke> Zaključani zaslon i sigurnost i dodirnite Uvijek na zaslonu. Tamo možete odabrati stil sata, isključiti opciju "Prikaži uvijek" i mnoge druge stvari.

Također možete pročitati: Kako omogućiti gumb ladice za aplikacije na Samsung Galaxy S8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found