Vodiči

Kako popraviti LG G3 se neće uključiti

Kada je LG G3 službeno objavljen, odmah je postao jedan od najpopularnijih uređaja na svijetu, a još uvijek je. Na ovom se pametnom telefonu može voljeti toliko stvari, počevši od dizajna, pa sve do karakteristika i performansi. Teško ćete pronaći uređaj na koji se korisnici ne žale, pa nije tako neobično vidjeti ljude koji prijavljuju sve vrste LG G3 problema. Čak će vas i najmanja greška s telefonom iritirati, ali priznajmo - najgori je problem kada se uređaj neće uključiti. Postoji mnoštvo problema koje možete riješiti sami i s lakoćom, poput problema s performansama, aplikacija koje se ruše ili zamrzavaju, spore Wi-Fi veze i nekoliko drugih. Ali što se tiče ovog, postoji samo nekoliko stvari koje možete isprobati prije nego što odnesete uređaj na uslugu. Dijelit ćemo nekoliko stvari koje možete učiniti da biste pokušali popraviti LG G3 se neće uključiti, a ako ova potencijalna rješenja ne riješe problem, morat ćete kontaktirati trgovca ili prijevoznika.

Također možete pročitati: Kako popraviti zaostajanje tipkovnice na LG G3

Načini popravljanja LG G3 neće se uključiti

blog.clove.co.uk

Prije nego što prijeđete na donja rješenja, imajte na umu da će vam trebati punjač da biste pokušali riješiti problem. Provjerite imate li originalni punjač, ​​a osim toga, pobrinite se da punjač i kabel nisu oštećeni. Pripremite dodatni punjač i kabel za Android (u slučaju da ih imate) ako originalni punjač ne radi ispravno.

Rješenje br. 1: Pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje 10 sekundi

Prvo što biste trebali pokušati kada se pojavi ovakav problem je pritisnuti i držati tipku za uključivanje, ali obavezno je držite 10 sekundi.

Rješenje br. 2: Priključite pametni telefon u punjač

Čak i ako ste 100% sigurni da baterija vašeg uređaja nije prazna, svejedno priključite svoj pametni telefon u punjač. Neka se puni najmanje 15-20 minuta, a nakon toga pritisnite gumb za uključivanje i pokušajte uključiti telefon.

Rješenje br.3: Izvadite bateriju i vratite je unutra

To može iznenaditi, ali mnogi su ljudi imali potpuno isti problem sa svojim LG G3, a u većini slučajeva problem se dogodio nekoliko dana nakon kupnje. Mnogi od njih izvijestili su da je problem riješen nakon što su izvadili bateriju, pričekali nekoliko minuta i vratili je unutra. Pokušajte to i nadam se da će problem biti riješen.

Rješenje br.4: Izvadite bateriju i priključite pametni telefon u punjač

Ako ste već isprobali rješenje br. 3 i ako ste bateriju izvadili i vratili je za nekoliko minuta, isprobajte ovo rješenje. Izvadite bateriju, a zatim priključite uređaj u punjač i ostavite ga da se puni neko vrijeme, recimo pola sata. Zatim vratite bateriju i pokušajte ponovo uključiti uređaj. Nadam se da će ovaj uspjeti.

Rješenje br. 5: Izvršite hard reset

Ako gore spomenuta rješenja nisu riješila problem, možete izvršiti hard reset. Kad to učinite, vratit ćete uređaj na tvorničke postavke. Imajte na umu da će ovo izbrisati sve vaše postavke, preuzeti aplikacije i podatke. Da biste izvršili hard reset, slijedite korake u nastavku:

  • Pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje i tipku za stišavanje dok ne vidite LG logotip na zaslonu
  • Držite tipku za utišavanje i pustite tipku za uključivanje, ali odmah je pritisnite i zadržite
  • Otpustite obje tipke kad se prikaže zaslon za vraćanje na tvorničke postavke
  • Pritisnite gumb za smanjivanje glasnoće da biste se pomaknuli prema dolje na "Da", a zatim pritisnite gumb za uključivanje / isključivanje
  • Ponovno pritisnite tipku za smanjivanje glasnoće, pomaknite se prema dolje do "Da" i pritisnite tipku za uključivanje
  • Telefon će sada izvršiti vraćanje na tvorničke postavke.

Kao što smo spomenuli na početku ovog članka, nema puno stvari koje možete učiniti kad se vaš uređaj ne uključi. Ako vam ova potencijalna rješenja ne uspiju, odnesite uređaj mobilnom operateru i zatražite zamjenski uređaj.

Izvor slike: www.droid-life.com

Također možete pročitati: Kako riješiti probleme s pregrijavanjem LG G3

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found