Vodiči

Kako popraviti slučajno ponovno pokretanje Samsung Galaxy S3 problema

Nakon što se Samsung Galaxy S3 lani pojavio na tržištu, ljudi brzo kupuju ovaj pametni telefon zbog njegovih korisnih i atraktivnih karakteristika. Ali većina korisnika suočena je s nekoliko problema sa svojim telefonima. Problem s kojim se najviše suočava jest taj što se Samsung Galaxy S3 nasumično ponovno pokreće. Mnogi su korisnici na forumu objavili problem s ponovnim podizanjem sustava galaxy s3. Prema riječima jednog korisnika, njegov se telefon automatski isključuje nakon što se zaslon uključi kada on postavi telefon glavnim. Također je rekao da je njegov Galaxy S3 prije isključivanja pokazao poruku pogreške "Google proces je prestao raditi". A neki drugi korisnici rekli su da se njihovi telefoni automatski i bez ikakvog razloga automatski ponovno pokreću.

Također pogledajte- Kako popraviti Samsung Galaxy S3 neće se uključiti nakon punjenja

Rješenja za Samsung Galaxy S3 ponovno se slučajno ponovno pokreću

Samsung Galaxy S3 se nasumično ponovno pokreće

Rješenje 1

Samsung Galaxy S3 obično se slučajno ponovno pokreće zbog softverske greške. Prema našem istraživanju, ovaj se problem javlja zbog Trgovine Play ili preglednika Chrome. Dakle, način da se slučajnim problemom ponovno pokrene Samsung Galaxy S3 je brisanje podataka i predmemorije.

Da biste to učinili, dodirnite tipku Izbornik na početnom zaslonu. Zatim dodirnite Postavke> Upravitelj aplikacija> pomaknite se i dodirnite Trgovina Google Play> dodirnite Izbriši podatke> dodirnite Izbriši predmemoriju> vratite se na popis aplikacija> pronađite Chrome, a zatim obrišite i predmemoriju i podatke.

Uz to, možete pokrenuti telefon u sigurnom načinu kako biste bili sigurni hoće li se Samsung Galaxy S3 slučajno ponovno pokrenuti zbog nekih softverskih kvarova ili ako postoji hardverski problem. Ako primijetite da u sigurnom načinu nema problema, tada se problem može pojaviti i zbog aplikacije treće strane. Da biste pokrenuli telefon u sigurnom načinu

> Isključite telefon

> Dok držite tipku za napajanje, neprestano tapkajte na gumb izbornika (gumb lijevo od gumba za početnu stranicu)

> Kada se digne, vidjet ćete siguran način rada u donjem lijevom dijelu zaslona.

Uklonite ili onemogućite sve aplikacije koje ste trenutno instalirali. Ako znate postoji li nedavno instalirana kriva aplikacija koja je možda uzrokovala slučajno ponovno pokretanje vaše galaxy s3, uklonite je.

Također pogledajte: Kako popraviti da se Samsung Galaxy neće uključiti, ali vibrira i treperi

Također pogledajte: Kako popraviti da se Samsung Galaxy ne podiže

Rješenje 2

"Wipe Cache Partition" može lako riješiti problem.

Ali ako se vaš telefon ne pokrene u sigurnom načinu, to bi mogao predstavljati hardverski problem. U tom slučaju odnesite svoj telefon tehničaru ili ako je u jamstvenom roku, kontaktirajte prodavača.

Povezano - 5 načina kako nasumično isključiti iPhone 6 Plus

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found