Vodiči

Najbolji najbolji skinovi kiše

Windows sustavi su uvijek bili prilagodljivi. Prekrivači kišometra ranije su se viđali uglavnom na mobilnim sustavima, ali sada se podjednako koriste na Windows računalima. Rainmeter u osnovi omogućuje korisnicima dodavanje puno funkcija poput audio playera, animacije, pozadine, vremena, procesorskih jedinica, datuma, vremena i još mnogo toga. S kožama kišometra dobivate puno naprednih funkcija i super personaliziranu radnu površinu. Dostupne su sve vrste koža, ali ovdje ćemo navesti nekoliko koji se smatraju jednima od najboljih.

Vidi također: Najbolji besplatni softver za proizvodnju glazbe

Iron Man Jarvis

Koža Iron Man Jarvisa prilično je popularna među igračima i IT profesionalcima. Sigurno je prilično fantastična koža, a jedna je od vrlo prilagodljivih. Možete koristiti više opcija za postavljanje sata, e-pošte, kalendara, RSS feeda, prostora na tvrdom disku, prečaca za sistemske datoteke i još mnogo toga. Ovo je jedan od teških slojeva i zato se preporučuje za prijenosna računala koja dolaze s većom konfiguracijom. Ovu skinu možete preuzeti besplatno.

Preuzmite Iron Man Jarvis

Tech A

Svestrani, minimalni i futuristički tri su riječi koje mogu opisati ovu kožu. Prikazuje upotrebu RAM-a, performanse procesora, datoteke i widgete koji se vrte oko animirane jezgre. Zaslon možete dodatno prilagoditi izravnim vezama i oznakama. Ova je koža također popularna u igračkoj zajednici. Tech A skin pruža vam sve informacije o sustavu u jednom pogledu.

Preuzmite Tech A

Stranac

To je jedan od jednostavnih, ali najučinkovitijih skinova s ​​vrlo prilagodljivim opcijama. Najbolje se koristi kada je uparen s pozadinama Alien. Zajedno sa svim ostalim značajkama, prikazuje i svojstva mreže, poput brzine prijenosa i preuzimanja, snage mreže i svojstva sustava. Također je poznat po tome što je koža koja se uvijek filtrira.

Preuzmite Alien

Britva

Učinkovitost ove kože ovisi o pozadinama koje se koriste zajedno s njom. Ako se kombinira s ispravnim pozadinama, koža će vašu radnu površinu učiniti veličanstvenom. Izgled može biti sličan pogledu na Zemlju s Mjeseca. Ako se kombinira s prikladnim tapetama, izgleda prozirno i staklasto. Prikazuje vremenske informacije, svojstva mreže, datum, prilagodljivu priključnu stanicu i još mnogo toga.

Preuzmi Razor

Novine

Ova je koža jedna od Retro vrsta Rainmeter kože. Čini se točno poput novina. Važne funkcije mogu se postaviti kao naslovi u novinama. Možete postaviti RAM, CPU procese, vremenske prognoze, kalendarske događaje i mnoge druge stvari. Jedan je od laganih slojeva i može se koristiti u malim konfiguracijama prijenosnih računala i stolnih računala.

Preuzmi novine

Osvetnici SHIELD OS

Ova koža je također poznata i kao Orao. Jedna je od najboljih koža za one koji rade u zabavnoj, medijskoj i glazbenoj industriji. Medijski uređaji za reprodukciju, kontrole zvuka, prilagođena traka za kontrolu reprodukcije, gumb za ponovno pokretanje i isključivanje neke su od važnih karakteristika ove kože.

Preuzmite Avengers SHIELD OS

Senja Suite

Ovo je jedan od čistih i laganih kišomera. Prikazuje samo osnovne opcije, ali ih prikazuje uredno uz minimalnu upotrebu ikona. Neke su važne značajke gumb za uključivanje, prezentacija fotografija, proširiva sistemska mapa, vrijeme, datum i kalendar. Skin se temelji na igri Senja i vaš se zaslon čini poput samog sučelja igre.

Preuzmite Senja Suite

Zagonetka

To je jedan od najklasičnijih i najpreuzimanijih skinova svih vremena. Ima mogućnost prikaza svakog dijela vašeg sustava. To je najkonfigurabilnija koža Rainmetra s do 100 različitih opcija. Možete preurediti i prilagoditi sve i svašta; plus to je jedna od najbrže operativnih skinova. Svjetsko vrijeme, obrada u stvarnom vremenu, ažuriranje vremena, CPU, RAM, hardversko ubrzanje, RSS feedovi i reprodukcija medija su neke od nevjerojatnih značajki ove kože. Ovo je jedna od najboljih prekrivača Rainmeter posebno za Windows 7, 8 i 10.

Preuzmite Enigmu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found