Vodiči

Jailbreak Apple TV-a (3. generacija) slijedeći ove jednostavne korake

Želite li izvući iz zatvora svoju 3. generaciju Apple TV-a? Pa, došli ste na pravo mjesto, jer postoji način da to učinite, a da se ne znojite. Evo nekoliko jednostavnih koraka koje možete slijediti da biste izvršili ovaj zadatak.

 • iOS verzija 5.0.2 ili starijaProvjerite radi li vaš Apple TV 3 na iOS verziji 5.0.2 ili starijoj. Ako trenutno imate verziju koja je starija od 5.0.2, možda će vam trebati druga aplikacija treće strane. Samo idite na Postavke> Općenito> O programu kako biste mogli odrediti verziju iOS-a na svom Apple TV 3.
 • Ranije verzije sustava WindowsAko namjeravate otvoriti svoju treću generaciju Apple TV-a iz zatvora, prvo morate provjeriti imate li pristup računalu sa sustavom Windows Vista, 7 ili XP. To je zato što bi aplikacija treće strane poput Snow3rd radila samo s njima i nije kompatibilna s Mac OS X ili Windows 8 ili novijim verzijama.
 • Preuzmite Snow3rdIdite na //snow3rd.com/ i kliknite gumb za preuzimanje. Jednostavno se odlučite za .zip datoteku i spremite je na radnu površinu.
 • Zatvorite sve otvorene proceseNakon preuzimanja zatvorite sve otvorene procese i aplikacije pokrenute na računalu sa sustavom Windows.
 • Povežite Apple TV 3 s računalomUpotrijebite mikro USB kabel za povezivanje Apple TV 3 s računalom. Ali prije upotrebe obavezno odspojite uređaj s izvora napajanja. Mini USB kabel morate koristiti samo za povezivanje Apple TV-a 3 s računalom.
 • Instalirajte datoteku .zip datoteke Snow3rdPronađite .zip datoteku Snow3rd s radne površine i dvaput kliknite na nju da biste izdvojili sadržaj. Vidjet ćete dijaloški okvir koji će se prikazati na vašem zaslonu.

Jailbreak započinje ovdje

 • Kliknite gumb Jailbreak Proces jailbreak započet će nakon klika na gumb i vidjet ćete napredak na statusnoj traci. To može potrajati nekoliko minuta, ovisno o brzini vašeg računala.
 • Odspojite Apple TV 3 nakon instalacije Nakon završetka instalacijskog postupka, morate zatvoriti dijaloški okvir Snow3rd kada se na vašem ekranu pojavi poruka Jailbreak Successful (Jailbreak Successful). Odspojite uređaj s mini USB kabela i ponovo pokrenite uređaj.
 • Ponovno povežite Apple TV 3 nakon ponovnog pokretanjaNakon ponovnog pokretanja, morate ponovo povezati Apple TV 3 s računalom nakon ponovnog pokretanja. Zatim pokrenite iTunes na računalu.
 • Provjerite hoće li iTunes prepoznati Apple TV 3 Nakon ponovnog povezivanja s računalom, provjerite prepoznaje li iTunes Apple TV 3. Ako je tako, u gornjem lijevom kutu zaslona možete vidjeti ikonu vašeg Apple TV-a. To znači da je jailbreak bio uspješan.
 • Spojite se na izvor napajanja i počnite koristiti uređaj pomoću HDMI kabelaNakon provjere je li jailbreak bio uspješan, sada možete koristiti svoj Apple TV 3. generacije i preuzimati aplikacije izvan App Storea.

Postoje i drugi kul trikovi u kojima možete uživati ​​sa svojim Apple TV-om. Traženje savjeta od profesionalaca o prednostima jailbreakinga vašeg Apple uređaja također može pomoći u istraživanju drugih mogućnosti.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found