Vodiči

Kako popraviti Google play store bez pogreške u vezi

Poruka o pogrešci Google play trgovine "Nema veze - Pokušaj ponovo" pojavljuje se kada se trgovina za reprodukciju ne može povezati s internetskom vezom. Možda ćete primijetiti da je sve dobro povezano i dobro funkcionira, ali svejedno pokazuje pogrešku. Ali to nije veliki problem, a na Google play storeu lako možete popraviti grešku u vezi. Metode su objašnjene u nastavku.

Također pogledajte - Kako ispraviti pogrešku trgovine Google play 492

Kako popraviti Google play store bez pogreške u vezi

Metode za popravak Google play trgovine bez pogreške u vezi

Metoda 1: Očistite predmemoriju play trgovine

Brisanje predmemorije i podataka jednostavno je i jednostavno rješenje ovog problema. Da biste to učinili, pomaknite se na Postavke> Upravljanje aplikacijom> Sve> Google play trgovina i tamo dodirnite gumb Prisilno zaustavi da biste saznali gumb za brisanje predmemorije i brisanje podataka. Pritisnite jedan po jedan gumb za brisanje predmemorije i podataka iz Google play trgovine i provjerite je li problem sada riješen.

2. način: Ažurirajte ispravnu zaporku za Gmail / Google

Do ovog problema može doći kada dođe do neusklađenosti između vaše lozinke za Gmail i one koju ste unijeli u svoju trgovinu Google play. Dakle, imajte na umu da ako ste promijenili lozinku i zaboravili je ažurirati na svom Android uređaju. Ispravite lozinku u telefonu i pokušajte ponovo koristiti mrežu i problem bi trebao biti riješen odmah.

3. metoda: Provjerite vrijeme i datum

Ponekad bi netočni datum i vrijeme mogli biti razlog za suočavanje s ovom porukom o pogrešci. Dakle, kad dobijete ovu vrstu pogreške, prvo provjerite vrijeme i datum i nastavite s bilo kojom drugom metodom ako vam ova metoda ne uspije.

4. metoda: Vraćanje na tvorničke postavke

Ako ste isprobali sve gore navedene metode, ali problem još nije riješen, vraćanje na tvorničke postavke zadnja je opcija za popravak trgovine Google play Nema pogreške u vezi. Ali ne zaboravite napraviti sigurnosnu kopiju svih podataka prije nego što se odlučite za ovu metodu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found