Vodiči

Kako popraviti petlju sigurnog načina rada za PS4

Neki korisnici PS4-a žale se na problem petlje PS4 sigurnog načina rada gdje se PS4 sustav zaglavi u sigurnom načinu, a korisnici ga ne mogu vratiti u uobičajeni način. Ovdje ćemo razgovarati o tome kako riješiti problem petlje sigurnog načina rada PS4.

Izvor- lockerdome.com

Siguran način omogućuje korisniku pokretanje konzole s minimalno potrebnom funkcionalnošću. Možete ručno pokrenuti PlayStation pritiskom i držanjem tipke za uključivanje. Zatim otpustite gumb nakon dva zvučna signala ili nakon 8 sekundi. Sigurni način rada na PlayStation 4 konzoli karakterizira LED lampica konzole koja postaje plava.

Također pogledajte: Kako popraviti problem s GTA 5 koji ne započinje

Kako popraviti petlju sigurnog načina rada za PS4

U petlji za pokretanje sigurnog načina rada konzola se ne može pokrenuti u normalnom načinu, uglavnom zato što ne može pročitati potrebne datoteke firmvera koje se koriste tijekom pokretanja, ali se razlikuje od beskonačne petlje pokretanja. Nakon što konzola pređe u siguran način, prikazat će vam se izbornik koji ima 7 dostupnih opcija koje mogu riješiti probleme s pokretanjem i omogućiti pokretanje konzole u normalnom načinu rada.

To su metode koje morate slijediti da biste popravili petlju sigurnog načina rada PS4

Izvor- gamepur.com

  1. Ponovo pokrenite PS4 - ovo je izravno. Konzola će se pokušati ponovno pokrenuti s minimalnim ili nikakvim promjenama u trenutnim postavkama sustava.
  2. Promjena razlučivosti - konzola će postaviti zadanu razlučivost zaslona na 480 piksela kada se ponovno pokrene. Kada se odabere ova opcija, konzola će se sama pokrenuti.
  3. Ažuriranje softvera sustava - PlayStation 4 konzola moći će ažurirati firmware sustava preuzimanjem sa Sonyjevih poslužitelja ili USB pogona koji sadrži potrebnu PUP datoteku. Nakon uspješnog instaliranja ažuriranja, konzola će se normalno pokrenuti.
  4. Vraćanje zadanih postavki - PlayStation 4 konzola će se pokrenuti s tvorničkim postavkama i morat ćete postaviti vremensku zonu zajedno s nekoliko drugih postavki konzole. Nakon nestanka struje, konzola bi mogla izgubiti važne xmb datoteke, vjerojatno će ova opcija vratiti datoteke koje nedostaju.
  5. Obnova baze podataka - Ovo je u osnovi alat za defragmentaciju gdje konzola skenira pogon, uklanja probleme i oslobađa memoriju na pogonima tvrdog diska. Razdoblje rada ovisi o broju stavki u memoriji koja uključuje xmb datoteke. Ova opcija čini vašu konzolu bržom u primanju i slanju poruka.
  6. Inicijalizirajte PS4 - Izvođenjem ovog koraka izbrisat će se svi pohranjeni korisnički podaci i postavke konzole. Svi korisnički podaci se brišu i PS4 konzola se obnavlja. Ova je metoda jednaka opciji "Initialize PS4" u izborniku Postavke konzole u normalnom načinu rada. Firmware sustava se ne briše, a korisnička razlučivost postavljena je na 480px. Možete se prijaviti na svoju PlayStation Network s podacima za prijavu na svoj račun i moći ćete pristupiti besplatnim uslugama koje se nude korisnicima PSN-a.
  7. Inicijalizacija PS4 (ponovna instalacija softverskog softvera) - brišu se svi pohranjeni podaci na tvrdom disku, kao i u opciji 6, uključujući firmver sustava, a kasnije ponovno instaliraju firmware.

Ako nijedna od gore navedenih opcija ne funkcionira:

  1. Pokušajte instalirati novi tvrdi disk u PlayStation i upotrijebite gore navedenu opciju 7.
  2. Izvucite kabel za napajanje na nekoliko minuta. Ponovno priključite kabel i pojavit će se traka napretka. Vidjet će se drugi skočni prozor za popravak baza podataka. Nakon završetka, konzola će se normalno pokrenuti.
  3. Možete kontaktirati Sony i obavijestiti ih što se dogodilo te registrirati problem. Možda će vam poslati zamjensku konzolu na vašu adresu.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found